Dodaj do ulubionych

dostałam próbki od DAX COSMETICS

03.11.03, 08:57
i musze Wam powiedzieć, że przez weekend przetestowałam ich kilka, zrobił to
również moj chłopak i moja Mama. Jedyno co sie nasuwa to pozytywna ocena i
pełne zaskoczenie. Jakoś zawsze omijałam tą firmę i nie kupowałam a tu taka
niespodziewanka!!!
Pozdrawiam DAX i wszystkie użytkowniczki ich kosmetyków.
Babeczka
Obserwuj wątek
    • dziuunia Re: dostałam próbki od DAX COSMETICS 03.11.03, 09:44
      Też dostałam próbki jakiś tydzień temu i mam te same wrażenia-nic tylko
      wychwalać.Fakt że nie wszystkie preparaty nadają się do mojej cery ale jest
      parę perełek np.aktywator lipidów pod krem,czy eleksir na krótkie noce.Też
      zawsze omijałam tę firmę szerokim łukiem zresztą jak większość polskich i jak
      widać zupełnie niepotrzebnie.Na pewno zostanę ich stałą klientką.
      POZDR
    • marghot Re: dostałam próbki od DAX COSMETICS 03.11.03, 09:44
      ja nadal czekam :) i mam nadzieję na rychłe testowanie ;)
      czy masz wrażliwą cerę?
      • Gość: resia Re: dostałam próbki od DAX COSMETICS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 09:50
        Czy możecie mi zdradzić jak stałyście się właścicielkami tych próbek?Jestem
        tutaj nowa i nie jestem w temacie.A forum super wiele ciekawych tematów.Z góry
        dzięki.Pozdrowienia.
        • mandalay00 Re: dostałam próbki od DAX COSMETICS 03.11.03, 10:07
          Resia, wyslij do nich maila z prosba o przeslanie probek, adres znajdziesz na
          ich stronie www.dax.com.pl Jakis czas temu tez dostalam od nich probki i
          uzywamy z mama ich kremow, jestesmy zadowolone, przekonujemy tez ciocie:)
          • Gość: resia Re: dostałam próbki od DAX COSMETICS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 11:06
            mandalay -serdeczne dzięki za namiary,spróbuję może mi się uda dostać te
            próbki .Pozdrówka.
      • dziuunia Re: dostałam próbki od DAX COSMETICS 03.11.03, 10:25
        marghot napisała:

> ja nadal czekam :) i mam nadzieję na rychłe testowanie ;)
        > czy masz wrażliwą cerę?

Mam cerę mieszaną a b.suchymi policzkami i suchą skórą pod oczami.No i jest
        dość wrażliwa,np. ostatnio uczulił mnie krem pod oczy z retinolem St.Ives,mam
        też uczulenie na kwasy owocowe.A żaden z kremów Daxa mnie nie uczulił.Tylko że
        z tym może być różnie i to że mnie nie uczulił to nie znaczy że nikogo też nie
        uczuli.Zresztą jak spróbujesz to się przekonasz:)
        A tak na marginesie to oni są chyba zawaleni mailami z prośbami o próbki-po
        takiej reklamie na forum.Zaraz nas ktoś o spam oskarży;)))
        POZDR
    • Gość: gwiazdka Re: dostałam próbki od DAX COSMETICS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 10:53
      ja tez czekam na próbki i doczekac sie nie moge

<Zycie potraffi zaskoczyc>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka