aganiok13 04.11.03, 17:16 Dziewczyny, podzielcie się adresami ulubionych second-handów w Warszawie, proszę. Interesują mnie te lepsze, gdzie można znaleźć rzeczy prawie nowe, niezniszczone, niekoniecznie markowe. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.tola Re: Second-hand w stolicy 04.11.03, 17:41 w halii mirowskiej na gorze jest calkiem fajny, poza tym na bazarku pod hala w jednej z "budek" tez jest second hand... ciuchy raczej zniszczone ale za to mozna trafic calkiem ciekawa torebke (mi sie kiedys udalo)... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizia Re: Second-hand w stolicy IP: *.spray.net.pl 04.11.03, 18:16 W hali mir na górze to raczej sam syf. Ponoć sama Kajah tam się ubiera, ale może była tam raz, przez przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myf Re: Second-hand w stolicy IP: *.wnc.katowice.pl 04.11.03, 18:21 ja stawiam na te na Kabatach i Natolinie, są same firmowe: marks&spencer, hennes... ceny od 10-90 za sztuke, ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok13 Re: Second-hand w stolicy 05.11.03, 08:57 Jasne, ale Kabaty i Natolin to duże pole do popisu w szukaniu ... :-) Zależy mi na konkretnych adresach (albo wskazówkach, typu koło hali takiej-a-takiej itp.) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Second-hand w stolicy 05.11.03, 09:00 Stokłosy/Placyk przed kościołem. Głownie ciuszki angielskie. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok13 Re: Second-hand w stolicy 06.11.03, 17:16 No dziewczyny, co tak skromnie się dzielicie ?? ;-) Kiedyś był taki wątek o s.h w Warszawie, wymieniałyście więcej polecanych miejsc (niestety, teraz nie zlokalizuje tamtego wątku :-<) Odpowiedz Link Zgłoś