Gość: Monique IP: *.dnet.pl / *.dnet.pl 05.11.03, 09:33 Piję duże ilości kawy. Czy ktoś może mi polecić dobrą pastę do zębów, które niestety z powodu kawy przybierają barwę żółtą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gwiazdka Re: białe zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 12:50 Ja polece Ci szczoteczke elektryczna + pasta wybielajaca (np.bland-a..., colgate, colodent) U mnie (mimo picia kilku kawek dziennie) zabki slicznie wybielily sie odkad zaczelam uzywac szczoteczki elektrycznej a efekt pojawil sie juz po kilku myciach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamci Re: białe zęby IP: *.vast.net.pl / 10.0.0.* 05.11.03, 19:52 Gość portalu: Monique napisał(a): > Piję duże ilości kawy. Czy ktoś może mi polecić dobrą pastę do zębów, które > niestety z powodu kawy przybierają barwę żółtą? prztłanczam sie,jakas skuteczna metoda?:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Najlepsza metoda: IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 19:59 Obciągaj facetowi do wytrysku kilka razy w tygodniu.Sperma wybiela zęby,poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanis artur... 06.11.03, 00:57 Artur, skoro polecasz, to chyba sam próbowałes :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: artur... IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 01:06 Nie próbowałem ale dawałem spróbować:) Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: białe zęby 07.11.03, 08:11 Polecam pastę wybielającą Denblan firmy Darphin (dostępna w Ina Center) za 50 zł. Jest rewelacyjna i naprawdę są rezultaty. Działa na zasadzie roślinnych enzymów rozpuszczając kamień nazębny. Można z powidzeniem stosować na zęby wrażliwe z odsłoniętymi szyjkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: białe zęby 21.08.17, 07:50 Ecodental z węglem aktywnym, ale efekty będą gdzieś tak po 3 tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś