IP: *.gwiazda.net.pl 05.11.03, 20:11
Czy ktoś wie gdzie można dostać pudry Vipery w Katowicach???
Obserwuj wątek
    • Gość: S Re: Vipera IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.11.03, 21:57
      Na stronie www.vipera.com.pl pod hasłem kontakt pokazuje się mapka z miastami
      i znajdują się tam adresy i telefony dystrybutorów(można się tam dowiedzieć o
      adresy sklepów np. w Katowicach).Wcześniej też juz ktos szukał w innym mieście
      i pod tymi telefonami spokojnie można uzyskac informacje.Może jeszcze ktos z
      Katowic się odezwie a jak nie to spróbuj pod tymi telefonami. Pozdrawiam :)
    • jkobuu Re: Vipera 06.11.03, 07:36
      W Katowicach podobno cały asortyment Vipery jest w sklepie firmowym Erisa na
      Katowickiej. Dzwoniłam tam i tak mi powiedzieli.
      Poza tym co chwile ktos pyta się o Viperę, kilka watków do tyłu podawałam link
      do wizazu ,gdzie były podane miasta i gdzie mozna dostać ihc kosmetyki.
      Podaję jeszcze raz:
      www.wizaz.pl/w-agora/download_thread.php?site=ogloszenia&bn=ogloszenia_dyskusja&thread=1063804571

Tam na dole jest lista sklepów w Katowicach, Bytomiu.
    • Gość: aga Re: Vipera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 08:06
      Ja zaopatruje się w kosmetyki Vipera w sklepie firmowym Eris na Katowickiej.
      Bardzo szybko mają nowości. Właśnie wczoraj zakupiłam tam mową szminkę Sparkle
      Shine. Moge ci dać telefon do tego sklepu jak będziesz chciała.
      • jkobuu Re: Vipera 06.11.03, 09:34
        A jak sie sprawuję szminka? fajna jest?
        Też myślę o jej zakupie, ale nie moge się zmobilizować,żeby tam zajrzeć.
        • Gość: aga Re: Vipera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 10:24
          Kolory są ciekawe, raczej transparentne czyli nie mocno kryjące. Szminka
          zawiera drobinki srebrne. Jest dość miękka i dobrze się nią maluje. Na ustach
          wygląda delikatnie choć mocno błyszczy. Ja mam kolor bardzo naturalny taki jak
          moje usta, czyli nr 509 rózowo beżowy. Nawet dość trwała, nie ściera się tak
          szybko. Dodam jeszcze ze ma śliczne opakowanie, jest bradzo zgrabne.
          Kolory pokazane w esentia są dość mocne a w rzeczywistości tak jak napisałam
          transparentne. Dla mnie jest ok, bo nie przepadam za szminkami, zwłaszcza
          kryjącymi.
          • jkobuu Re: Vipera 06.11.03, 13:03
            O to widze,że cos dla mnie. Bardzo lubie transparentne szminki, chyba sie tam
            wybiorę.
            Dzięki za wyczerpującą odpowiedź :)))
            Pozdrawiam :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka