Dodaj do ulubionych

Fioletowy szampon do włosów

IP: *.asternet.pl / 10.0.4.* 05.11.03, 22:43
Czy taki szampon nadaje się również do włosów naturalnych? Mam lekko rudawe
włosy-szczególnie w pełnym słońcu i chciałabym sprawić, by były mniej rude...
Czy to pomoże? Bo słyszałam co prawda, że to jest szampon do włosów siwych i
farbowanych, więc nie wiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: madusiak Re: Fioletowy szampon do włosów IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 06.11.03, 00:40
      Wlla wprowadziła do serii Lifetex nowe szampony do wlosow farbowanych :brąz,
      czerwone-rude, blond. Ja mam braż i szampon jest serio brązowy. Spytaj w
      salonach fryzjerskich.
      • Gość: Yemaya Re: Fioletowy szampon do włosów IP: *.customer.telia.com 06.11.03, 09:23
        Mam dwa takie szampony Matrixa i Isa Dory. Na tym drugim jest napisane, ze
        sluzy do usuwania zoltego odcienia i ze dziala intensywniej na wlosach
        rozjasnianych i farbowanych, bo ich powierzchnia jest bardziej porowata. To
        zapewne dotyczy wszystkich takich szamponow. Na pewno mozna uzywac do wlosow
        bez farby, tylko ze slabiej dziala. Ja mam rozjasniane a i tak nie widze
        efektow. Jesli masz ochote, sprobuj, ale pewnie sie rozczarujesz.
        • Gość: Martunia19 Re: Fioletowy szampon do włosów IP: *.asternet.pl / 10.0.4.* 06.11.03, 09:30
          Madusiak a czy te brązowe szampony przyciemniają nieco włosy? Bo ja w sumie
          chciałabym je trochę przyciemnić lub rozjaśnić, ale tylko troszkę i bez
          używania farb chemicznych.
          • Gość: madusiak Re: Fioletowy szampon do włosów IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 06.11.03, 11:52
            mi sie wydaje ze ten brązowy przyciemnia trochę, bo mialam balejaz robiony i
            grzywke mialam jasniejsza od spodu zrobiona nuiezbyt mi to odpowiadalo a teraz
            wydaje mi sie ze jest ciemniejsza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka