sanis 06.11.03, 14:00 Wczoraj napisałam do Oceanic maila a dzisiaj już miałam opdpowiedź. Przysłali ankietę do wypełnienia (w której duzo muszę słodzić). Skoro tak szybko odpisali to mam nadzieje, że wkrótce ujżę próbki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martunia19 Re: Piszcie do Oceanic (seria AA) IP: *.asternet.pl / 10.0.4.* 06.11.03, 17:27 Witaj ja też dostałam tę ankietę, ale zupełnie nie mam pojęcia jak ją wypełnić... Chodzi o to, że nie mogę tam nic wpisać... Czy ja już do reszty zblondyniałam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek konserwowy Re: Piszcie do Oceanic (seria AA) IP: *.acn.pl 06.11.03, 17:39 No tak próbki UJRZYSZ z pewnością Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: Piszcie do Oceanic (seria AA) 06.11.03, 19:51 Gość portalu: groszek konserwowy napisał(a): > No tak próbki UJRZYSZ z pewnością O rany....jaki bład.. na codzien nie robię błedów ortograficznych ,ale pisząc na klawiaturze, zdarza mi sie... Groszek, nie masz sie o co już czepić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agricola Re: Piszcie do Oceanic (seria AA) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 18:02 Z ciekawosci pytam, bo moze tez sie pokusze o probki oceanica, o co tam zapytuja w ankiecie i na czym ona, ta ankieta, polega? Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Już Wam odpowiadam... 06.11.03, 19:58 Właśnie skopiowałam tekst, który dostałam z Oceanic'a do worda. Oto, co dostałam: Szanowna Pani, Dziękujemy za zainteresowanie naszymi kosmetykami. Prosimy o wypełnienie ankiety. Dla osób, które odpowiedzą na pytania zamieszczone w naszej ankiecie przygotowaliśmy zestawy materiałów informacyjnych i próbek. Z poważaniem Anna Wójkowska Dział Marketingu Oceanic P.F.K. ANKIETA Podaj nazwy firm kosmetycznych, których produkty używasz. Jakie są to kosmetyki? .............. Od jak dawna używasz kosmetyków AA: o o Około 1 rok o o od 5 lat o o dłużej o o inne.......... W jakim jesteś wieku? ....... Podaj typ Swojej cery: o o Sucha o o Normalna o o Mieszana o o Tłusta o o Z problemami trądzikowymi Czy masz problemy ze skórą? Zaznacz wśród wymienionych poniżej /można zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedź/ o o Alergia o o Wrażliwość o o Nadmierne przetłuszczanie się skóry o o Przesuszenie skóry o o Inne, podaj jakie:....... Czy podoba Ci się nasza strona internetowa? o o Tak. Dlaczego?.................................. o o Nie. Dlaczego?................................... Jakie rodzaje kremów do twarzy kupujesz? o o Na dzień o o Na noc o o Pod oczy o o Przeciwzmarszczkowe o o Nawilżające o o Matujące Ile zazwyczaj wydajesz na krem do twarzy? .............................................................. Czy Twoim zdaniem opakowania naszych kosmetyków są /można zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedź/: o o Nowoczesne o o Praktyczne o o Ekonomiczne /pozwalają na oszczędne dozowanie kosmetyku/ o o Wygodne o o Ładne o o Eleganckie Czy uważasz, że kosmetyki AA Oceanic są łatwo dostępne na rynku polskim: o o Tak o o Nie Czy jakość produktów AA jest dla Ciebie satysfakcjonująca? o o Tak. Dlaczego?....... o o Nie. Dlaczego?....... Czy kosmetyki AA spełniają potrzeby Twojej skóry? o o Tak. Dlaczego?..... o o Nie. Dlaczego?..... Czy korzystałaś/ korzystałeś z naszych porad dla klientów? Zaznacz, z której formy proponowanej przez naszą firmę. o o Za pośrednictwem infolinii o o Za pośrednictwem internetu /e-mail/ o o Za pośrednictwem tradycyjnej poczty Czy poradę lub pomoc, którą uzyskałaś/eś oceniasz o o Bardzo dobrze o o Wystarczająco o Niedostatecznie Dane osobowe: Twoje imię:... Nazwisko:... Ulica:... Kod pocztowy:... Miasto:... Telefon:... E-mail:.... Wykształcenie:... Dziękujemy za wypełnienie ankiety Decydując się na wypełnienie ankiety wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Dział Marketingu Oceanic P.F.K., zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883). Podanie danych osobowych ma charakter dobrowolny oraz przysługuje prawo wglądu do nich, jak również możliwość ich poprawiania. W wordzie wygląda bardziej przyzwoicie. Sprawdziłam....nareszcie mozna wpisywać odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia19 Re: Już Wam odpowiadam... IP: *.asternet.pl / 10.0.4.* 06.11.03, 21:03 Jesuuuuuuuuuu dzięki!!!!!!!!!! Hahahahahaha to było TAKIE proste hahahaha. Nie ma to jak być rudą blondynką hahahaha. DZIĘKIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: Piszcie do Oceanic (seria AA ) i do Ziaji.... 15.11.03, 10:44 Ziaja przysłała mi 8 próbek. Krem do twarzy matujacy jest dosć fajny, krem Aretina z koenzymem Q10 jest suuuper! Krem do rak bio min z mlekiem kozim też jest nawet, nawet... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_Opole Re: Piszcie do Oceanic (seria AA) IP: *.internetia.opole.pl 15.11.03, 11:21 Ja również dostałam od nich maila identycznej treści:) Odesłałam ankietę a teraz czekam na próbki. Ale jakoś wątpię czy wogóle przyjdą. Wysyłałam również prośbę o próbki do dax cosmetics (dostałam b. miłą odpowiedź), i do jeszcze kilku firm. Zobaczymy czy coś przyjdzie. Acha farmona również odpisała mi, ze wyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachela skad wziac te ankiete , napiszcie pa IP: *.inds.pl / *.inds.pl 15.11.03, 15:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: skad wziac te ankiete , napiszcie pa IP: *.mtnet.com.pl 15.11.03, 17:00 a do jakiego dzialu piszecie? marketingu? Odpowiedz Link Zgłoś
sanis oceanic.com.pl 16.11.03, 17:23 Wejdźcie na tę stronę. Macie tam opis produktów. Napiszcie krócitki list i co by was interesowało i poproscie o kilka próbek. Adres znajdziecie taki: e-mail: oceanic@oceanic.com.pl lub możecie napisać do działu marketingu: marketing@oceanic.com.pl Przyślą mailem ankietę, którą trzeba wypełnić , odesłać i czekać. Jak narazie czekam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: oceanic.com.pl 21.11.03, 16:59 hej! w;asnie dostałam 8 próbek z dermiki z serii mat-B komplex :):) Odpowiedz Link Zgłoś