juju9022 28.01.09, 22:25 Witam, dziś przeszukałam centrum Wawy i nigdzie nie było dermacolu ;/ Wiecie, gdzie mozna go kupic w Warszawie? Z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_pl Re: Dermacol - pilne 28.01.09, 22:51 Gdzieś kiedyś wyczytałam, że Dermacol bywał w małym sklepiku kosmetycznym w przejściach wokół Centralnego. Jeśli nie jest to aktualne to chyba zostaje Internet... Odpowiedz Link Zgłoś
kurkawodnista Re: Dermacol - pilne 28.01.09, 23:09 Pewnie niewiele pomogę, ale kupiłam go kiedyś w kosmetycznym małym sklepiku albo w Hala Wola, albo w Fort Wola. Jeśli mieszkasz w tamtych okolicach to możesz próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
toffinka Re: Dermacol - pilne 29.01.09, 11:35 dermacol moja siostra kiedys sprowadzała z czech (miała problemy z naczynkami) - potem na polski rynek weszło sporo dobrze kryjących podkładów o bardziej lekkiej konsystencji, dermacol kojarzę, że był gęsty i tak krył, że robił plastikową maskę z twarzy... ale może coś się zmieniło w tym względzie... Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Re: Dermacol - pilne 29.01.09, 17:32 W budce na bazarze Banacha. Musisz trochę tam popytać, w której aktualnie budce jest dostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: Dermacol - pilne 29.01.09, 18:47 Jeśli chodzi ci o krycie to polecam artdeco nr 1, kryje dużo lepiej niż dermacol (też używałam) i ma lepszą (lżejszą) konsystencję. Odpowiedz Link Zgłoś