Dodaj do ulubionych

OFF TOPIC- PARAPETOWKA-JAKI PREZENT?

IP: 62.233.139.* 14.11.03, 10:29
idziemy na parapetowke - znajomi kupili mieszkanie :) Zastanawiamy sie jaki
kupic prezent -
czy moze otrzymaliscie jakis fajny z tej okazji? Albo macie dobry pomysl?
Bede wdzieczna za podpowiedzi.
Mysle sobie - ladne talerze, dekoracyjne swiece, walek do ciasta ;) ?
poradzcie..
pozdrawiam,
a
Obserwuj wątek
    • Gość: ola s. Re: OFF TOPIC- PARAPETOWKA-JAKI PREZENT? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 10:51
      Ostatnio kupilam znajomym taki komplet do kuchni - sciereczki,
      fartuch, "rekawice", ucieszyli sie, bo nie mieli takich rzeczy jeszcze.
      I do tego w takiej samej kolorystyce kwiatek w doniczce.
      • Gość: a Re: OFF TOPIC- PARAPETOWKA-JAKI PREZENT? IP: 62.233.139.* 14.11.03, 11:01
        ladnie :)
        mysle, ze kwiatek to jest bardzo dobry pomysl :)
        dzieki,
        chetnie poczekam na inne pomysly,
        a
    • Gość: Nika Re: OFF TOPIC- PARAPETOWKA-JAKI PREZENT? IP: 195.187.102.* 14.11.03, 11:03
      Szczerze mówiąc to najlepiej zapytać... Osobiście dostałam bardzo dużo
      nietrafionych prezentów, tzw. durnostojów, które zupełnie mi nie pasują do
      koncepcji mieszkania. Oczywiście ofiarodawcom wyraziłam stosowny zachwyt i
      doceniam ich dobre intencje. Ale zamiast świec wolałabym już np. kwiat
      doniczkowy... No chyba, że ktoś jest wielbicielem świec - wtedy prezent jak
      najbardziej stosowny. Co do talerzy, to takie rzeczy ludzie przeważnie miewają
      np. z prezentów slubnych, zresztą też trudno trafić w czyjś gust. Lepsze chyba
      np. proste szklanki do napojów - to się zawsze przydaje, no i często tłucze. W
      nowym mieszkaniu natomiast często brakuje takich drobiazgów jak np. wycieraczka
      (dostałam na parapetówę od przyjaciólki, idealny prezent moim zdaniem!), kosz na
      śmieci, jakieś "mopy" do sprzątania (też dostałam i byłam bardzo zadowolona). To
      nie są rzeczy "reprezentacyjne" i do wystroju pomieszczenia pasować nie muszą,
      za to bardzo potrzebne i wprowadzając się do nowego mieszkania wydaje się na nie
      sporo kasy - więc taki prezent zdejmuje trochę kłopotów z głowy.
    • Gość: g Re: OFF TOPIC- PARAPETOWKA-JAKI PREZENT? IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 14.11.03, 11:05
      a ja kupilam kiedys znajomym "odskocznie" - taka jak na lekcjach wf do skokow
      przez kozla na przyklad. byly wtedy w sklepach z art. sportowymi. nie to, zeby
      prezent byl bardzo praktyczny, ale polubili go za nazwe.
      • Gość: a Re: OFF TOPIC- PARAPETOWKA-JAKI PREZENT? IP: 62.233.139.* 14.11.03, 11:42
        wycieraczka-bombowy pomysl!
        dzieki Nika!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka