Gość: Kasia IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 17:16 kupiłam dlugi szalik w w paseczki kolorowe, teraz tak mysle do czego taki kolorowy szalik nosic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joanna Re: modne szaliki.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 17:39 Do czego tylko chcesz. Wazne jest aby opatulic sie najcieplej jak umiesz. Kolor doda troche "swiezosci" do np. szarego lub czarnego plaszczyka. Ja nosze jaskrawy szalik do plaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: modne szaliki.. IP: *.acn.waw.pl 16.11.03, 18:23 a gdzie takie fajne kolorowe mozna kupic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: modne szaliki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 18:25 o ile sie nie myle to sa takie w Reserved. Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: modne szaliki.. 16.11.03, 20:56 W paseczki poziome widzialam w Solarze w komplecie z rekawiczkami i getrami oraz czapka. A mam pytanie, do czego nosi sie takie welniane getry? I jak? Nie jestem wtajemniczona:)) Co do szalika, ja nosze dlugi czerwony, welniany...cieplutki:))) Ola Odpowiedz Link Zgłoś