imoe Re: st.ives 16.11.03, 18:52 za wczesnie enter oczywiscie :) gdzie w wawie maja najwiekszy wybor ich kosmetykow?bo w marketach to raczej malo tego jest,a ogladalam ich stronke i fajne rzeczy maja. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
joan1973 Re: st.ives 16.11.03, 18:55 ja odpuściłam szukanie sobie w sklepach St.Ives, nigdy nie mogłam trafić na to czego szukałam i zaopatuję się na www.estentia.pl .Mają duży wybór ich produktów. Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: st.ives 16.11.03, 19:09 a no wlasnie zapomnialam o esentia.pl :) dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: st.ives 16.11.03, 19:13 ehh na esentii tez tego nie maja...szukam takich fajnych odzywek do wlosow, jako ze szampon mi sluzy chcialam tez wyprobowac te odzywki. napisalam maila do nich z zapytaniem o sklepy,zobaczymy moze cos odpisza. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: st.ives IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 20:59 A skad jestes? W warszawie spory wybor byl (moze dalej jest) w Klifie, w sklepie Bomi. I chyba tez w drogerii Natura z tego co pamietam. Tyle ze w Klifie wszystko troche drozsze niz gdzie indziej. Maja bardzo dobry balsam ujedrniajacy, lubie tez ich szampony Odpowiedz Link Zgłoś