Gość: M IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 15:16 Napiszcie czy używacie tych kosmetyków i jakie macie opinie. I czy kupujecie je w sklepie internetowym? (taniej, niż normalnie?) M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Thalgo 24.11.03, 15:19 Kupuję w sklepie internetowym Chmurka - każdy zakup powoduje wzrost mojego rabatu :) Polecam tabletki suplementujące; krem pod oczy w słoiczku (w tubce mnie uczulił); płatki kolagenowe; maseczka intensywnie nawilżająca; satynowy olejek do ciała; serum do biustu; żel pod prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: Thalgo 24.11.03, 22:24 Możesz mi coś więcej napisać o kremi pod oczy? Dla jakiej cery (dojrzałej czy raczej młodej), czy mocno nawilża, czy ma filtry. No i jeszcze napisz o płatkach i maseczce nawilżającej. Jak długo trzeba czekać na przesyłkę z chmurki? Pozdrawiam! marghot napisała: > Kupuję w sklepie internetowym Chmurka - każdy zakup powoduje wzrost mojego > rabatu :) > Polecam tabletki suplementujące; krem pod oczy w słoiczku (w tubce mnie > uczulił); płatki kolagenowe; maseczka intensywnie nawilżająca; satynowy olejek > do ciała; serum do biustu; żel pod prysznic Odpowiedz Link Zgłoś