agas301 08.05.10, 14:23 Znacie - czy warto zainwestować, miałam kiedys serum oxygen chyba już wycofali a szkoda było doskonałe: blask i nawilżenie, rzeczywiście dotleniało kiedy trzeba było czyli zimą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimiko Re: Thalgo 11.05.10, 15:41 Używałam kiedyś kremu balansującego, czy jakoś tak.. do cery problematycznej. Niespecjalnie polecam. Nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
zonia30 Re: Thalgo 11.05.10, 22:50 jak ostatnio byłam w spa to używali Thalgo...balsam do ciała chętnie bym kupiła bo jeszcze nigdy nie miałam tak aksamitnej skóry.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulinda Re: Thalgo 31.05.10, 21:25 Ostro przereklamowane, jadą na znanych nazwiskach i kolorowych pisemkach. Jak ktos używa gabinetowych marek to wie, że są dużo lepsze firmy, i wcale nie droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: Thalgo 01.06.10, 12:55 Dzieki. Więc lepszy guinot lub poczciwa clarena Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Thalgo 01.06.10, 14:22 agas301 napisała: > Dzieki. > Więc lepszy guinot lub poczciwa clarena > w życiu clarena!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: Thalgo 01.06.10, 19:24 wiesz co zdania są podzielone i z własnego doświadczenia też wiem, zle mi w każdym razie nie robiły miałam z serii Recortouring DNA i jeszcze jakiś peptydowy za tę cenę nie spodziewałabym się spektakularnych rezultatów - lubię eksperymentowac:) co więc polecasz z gabinetowych? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Thalgo 01.06.10, 21:05 oczywiście, że są podzielone, ale to co oni oferują za taką cenę to bym nie kupiła. Gdyby kosztowali o 40-50zł taniej to jak najbardziej. Wtedy cena szłaby z jakością w parze. Z gabinetowych: - biomaris - cell fusion c - neostrata - guam - janssen - dr renaud - skeyndor - filorga - mediderma - neoglis - environ - idenov - zagozda Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: Thalgo 04.06.10, 15:18 za tę cenę też bym nie kupiła ale często korzystam z usług więc produkty dostaję gratis Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Thalgo 04.06.10, 15:20 agas301 napisała: > za tę cenę też bym nie kupiła ale często korzystam z usług więc produkty dostaj > ę > gratis > a nie możesz poprosić o jakieś inne? Pewnie w zabiegu też jest ona używana. Odpowiedz Link Zgłoś