Gość: magd IP: 217.153.79.* 01.12.03, 14:26 czy ktoś używał właśne tego "wybielacza" do ząbków. Czy trzeba mieć zdrowe zęby, tz. wszystkie dziury załatane? Czy rzeczywiście on działa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eternity Re: colgate simply white IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.03, 14:46 Nie stosowałam tego specyfiku, za to kiedys w konkursie Blend-a-med wygrałam paski White Streaps, z zaleceniem używania ich pod kontrolą dentysty. Dentysta wyjaśnił mi, żebym się nie zdziwiła brakiem efeków po ich zastosowaniu, gdyż nie każde zęby można tym sposobem wybielić, najpierw warto temat przeanalizować zs stomatologiem (ten specjalizuje się w stomatologii estetycznej). Jednakże juz po tygodniu nakładania pasków (a miałam opakowanie 2-tygodniowe), zęby rozjaśniły mi się o kilka tonów (dobrym sposobem sprawdzenia jest najpierw nakładanie pasków na górne zeby, a po np. tygodniu dopiero na dolne - wtedy widać różnicę). Tak więc po 2-tygodniowej "kuracji" stałam się posiadaczka przeslicznie białych zębów. A do tego stosując cały czas pastę wybielającą, np. właśnie blend-a-med jestem nia nadal :) Odpowiedz Link Zgłoś