Gość: ona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 00:04 Własnie takiego szukam. Chciałabym zatuszować czerwone alergiczne plamki, które nieraz mi wyskoczą i nie świecić strzępkami skóry :( Możecie mi coś doradzić? Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calineczka Re: dobry podkład matujący dla bardzo suchej cery IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 07.12.03, 19:53 Nie bardzo rozumiem - piszesz, ze masz bardzo sucha cere, wiec co chcesz matowac? Podklad matujacy moze Ci ja jeszcze bardziej przesuszyc. Moim zdaniem powinnas poszukac czegos nawilzajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dobry podkład matujący dla bardzo suchej cery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 20:07 Chyba rzeczywiście źle się wyraziłam. Chodzi mi o to, żeby nawilżał, a przynajmniej dodatkowo nie wysuszał, a jednocześnie maskował przebarwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: dobry podkład matujący dla bardzo suchej cery IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 13:26 czyli o podkład kryjący? może Dermacol? z Loreala są dobrze kryjące podkłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: dobry podkład matujący dla bardzo suchej cery IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 01:46 la roche posay unifiance optycznie wygladzający wersja do cery suchej Odpowiedz Link Zgłoś