Dodaj do ulubionych

paski White Stripes

08.12.03, 19:39
czesc, ostatnio jest promocja na w.w. paski Blend a Med a takze na ten nowy
zel Colgate. czy ktoras z Was drogie forumowiczki probowala ktoregos z tych
preparatow? czy one naprawde dzialaja? bardzo prosze o jakies opinie,
dziekuje z gory i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: E. Re: paski White Stripes IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.03, 21:41
      Jesli juz to white strips, bo white stripes, to genialny rockowy zespol moja
      droga
      • Gość: wilk Re: paski White Stripes IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 08.12.03, 23:05
        ales gluuuuuupia i wstretnie zla. jesli nie masz nic madrzejszego do napisania -lepiej nie pisz nic.
        zawsze piszesz wszystko tak cholernie nudnie poprawnie???
        • kiku.san Re: paski White Stripes 09.12.03, 07:45
          Sama jestem ciekawa odpowiedzi, bo w czasie lata dużo z forumowiczek było
          zachwyonych paskami. Jak wrażenia teraz? Czy na długo działają? Czy
          powtórzyłybyście to? U mnie w aptece są paski sprzedawane na sztuki - chyba po
          ok. 4 zł - ale i tak chyba wyjdzie na jedno.... Po ilu paskach widać efekty?
          • Gość: penelope Re: paski White Stripes IP: 213.17.175.* 09.12.03, 10:38
            z tego co pamietam, duzo forumowiczek po uzywaniu paseczkow narzekało na
            nadwrażliwość (ciepło-zimno) zębów.
            • Gość: d Re: paski White Stripes IP: *.zapora / 217.96.25.* 09.12.03, 10:46
              a co myślicie o Colgate Simply White?
    • Gość: eternity mam to za sobą :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 11:47
      No więc tak, ja stosowałam paski, miałam opakowanie 2-tygodniowe, które
      wygrałam w jakimś konkursie internetowym :). Paski nakładałam najpierw na górne
      zęby, a dopiero jak sie skończyły na górne , to zaczęłam nakładać na dolne -
      chodzi o to, że po takim zabiegu widać, czy są jakieś efekty. Zanim w ogóle
      zaczęłam je stosować, udałam się wedle instrukcji dołączonej do nagrody do
      stomatologa (spec. estetyka), który ostrzegł mnie, żebym się nie spodziewała
      cudów, ponieważ nie każdemu takie paski pomogą, to zależy od rodzaju zębów. Ku
      mojemu zaskoczeniu, już po tygodniu było widać zdumiewające efekty stotowania
      pasków, zęby wybielały o dobrych kilka tonów. Jeżeli chodzi o tą nadwrażliwość
      zębów, to prawda, ale mija po zakończeniu kuracji. Oczywiście efekty nie są
      niesamowicie długo trwałe, więc aby je podtrzymać należy używać pasty
      wybielającej (ja używam blenl-a-med soda bicarbonate, jest ok).
      Acha, uważam, że kuracja tygodnioa to jednak za mało, więc jak już szalec, to
      kupić paski na 2 tygodnie. Pozdrawiam :)
      • Gość: ja a ja zaczne z innej beczki... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 13:53
        Jeszcze nie kupilam tych paskow na zabki, ale moge polecic paste DENIVIT. W
        czasie studiow pilam duzo mocnej kawki i oczywiscie zajadalam batoniki
        czekoladowe - na szczescie przed studiami trafilam do studium medycznego i tam
        nas uczyli, jak najlepiej dbac o higiene jamy ustnej. Wyrobilam w sobie
        zwyczaj czestego mycia zabkow i efekt jest taki, ze sa bielutkie, a nie mialam
        wczesniej takich. Naprawde. Czesto moi znajomi zartuja sobie ze mnie, bo po
        kazdym posilku biegne do toalety zrobic porzadek z zebami. Jesli nie mam
        takiej mozliwosci, to wole nie jesc :)
    • Gość: justy Re: paski White Stripes IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 01:29
      ja stosowałam paski. efekty są, ale nie powalają. w moim przypadku nie było
      żadnej nadwrażliwości.
      kiedyś stosowałam też żel Biała Perła(Biela Perla)- zawierał nadtlenek
      karbamidu, tak jak Simply White colgate- rezultaty były niezauważalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka