Gość: joanna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 11:03 Mam krem z 1% wit. K. Nie wiem jak tego używać. Czy na całą twarz, czy tylko na miejsca, gdzie naczynka są widoczne (nos)? Czy można na ten krem smarować jeszcze jeden np. ochronny? joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: PharmacEris na naczynka 11.12.03, 11:05 wejdź na stronę www.eris.pl tam znajdziesz opisy wszystkim produktów oraz link do forum, na którym na pewno uzyskasz odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beawis Re: PharmacEris na naczynka IP: *.chello.pl 11.12.03, 11:40 Witam Używam tonik, maseczkę i piling enzymatyczny z tej serii. Dla mnie rewelacja!!! Cera zbladła, nie widać zaczerwienienia, pory są minimalne. Nie spodziewałam się aż takich rezultatów po firmie Eris. Mam 30 lat i możesz mi wierzyć używałam wielu środków, ale efekty w tak krótkim czasie widać było właśnie po PharmacEris. Krem można spokojnie użyć na całą buzię (omijać oczy), wzmocni naczynka. Polecam też wspomniany piling enzymatyczny, spróbujesz -przekonasz się ,że efekty są świetne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: PharmacEris na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 21:53 Peeling też mam :-) ALe na krem wzmacniający naczynka z wit. K można kłaść jeszcze ochronny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: PharmacEris na naczynka IP: 213.25.206.* 16.12.03, 12:59 Jasne, ze można. Jeżeli czujesz, że potrzebujesz ochrony przed np. wiatrem posmaruj twarz innym, bardziej tłustszym kremem. Krem z wit. K jest świetny - sprawdziłam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś