Dodaj do ulubionych

PharmacEris na naczynka

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 11:03
Mam krem z 1% wit. K. Nie wiem jak tego używać. Czy na całą twarz, czy tylko
na miejsca, gdzie naczynka są widoczne (nos)? Czy można na ten krem smarować
jeszcze jeden np. ochronny?

joanna
Obserwuj wątek
    • marghot Re: PharmacEris na naczynka 11.12.03, 11:05
      wejdź na stronę www.eris.pl tam znajdziesz opisy wszystkim produktów oraz link
      do forum, na którym na pewno uzyskasz odpowiedź :)
      • Gość: beawis Re: PharmacEris na naczynka IP: *.chello.pl 11.12.03, 11:40
        Witam
        Używam tonik, maseczkę i piling enzymatyczny z tej serii. Dla mnie rewelacja!!!
        Cera zbladła, nie widać zaczerwienienia, pory są minimalne. Nie spodziewałam
        się aż takich rezultatów po firmie Eris. Mam 30 lat i możesz mi wierzyć
        używałam wielu środków, ale efekty w tak krótkim czasie widać było właśnie po
        PharmacEris. Krem można spokojnie użyć na całą buzię (omijać oczy), wzmocni
        naczynka. Polecam też wspomniany piling enzymatyczny, spróbujesz -przekonasz
        się ,że efekty są świetne.
        Pozdrawiam.
        • Gość: joanna Re: PharmacEris na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 21:53
          Peeling też mam :-) ALe na krem wzmacniający naczynka z wit. K można kłaść
          jeszcze ochronny?
          • Gość: Aga Re: PharmacEris na naczynka IP: 213.25.206.* 16.12.03, 12:59
            Jasne, ze można. Jeżeli czujesz, że potrzebujesz ochrony przed np. wiatrem
            posmaruj twarz innym, bardziej tłustszym kremem. Krem z wit. K jest świetny -
            sprawdziłam i polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka