Gość: Miła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 17:51 Zalotkę powinno używać się przed czy po tuszem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: zalotka IP: *.chello.pl 11.12.03, 17:53 Zdecydowanie przed tuszowaniem rzes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: zalotka IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 17:56 ... i to rzeczywiście daje jakiś efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: zalotka IP: *.chello.pl 11.12.03, 18:31 Oczywiscie ze daje,rzesy sa ladnie podwiniete,a jak jeszcze nalozysz dobry tusz to efekt jest naprawde imponujacy. Ja uzywam zalotki codziennie od jakis kilku lat i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej.Z poczatku mozesz miec problemy z korzystaniem z zalotki, ale to kwestia wprawy. Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: zalotka IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 18:34 dzięki, a możesz mi powiedzieć, jakiej firmy posiadasz zalotkę, bo zapewne są różne, a skoro używasz od wielu lat, to zapewne się znasz :) acha i jeszcze o cenę zapytam, oczywiście przybliżoną pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: zalotka IP: *.chello.pl 11.12.03, 20:15 Wiesz nie pamietam firmy,mam taka najtansza srebrna,metalowa,chyba Inter Vion. Kosztowala kilkanascie zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: zalotka IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.12.03, 12:01 a czy to w żaden sposób nie niszczy rzęs? też mam chętke na taką zalotkę, ale jakoś zawsze mi sie wydawało, że to je może łamać, osłabiać i nie wiem co jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miła Re: zalotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 19:59 Ale niestety mi nic zalotka nie daje, wcale mi nie powija rzęs, czemu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: zalotka IP: *.chello.pl 11.12.03, 20:34 Nie wiem czemu tobie nie podwija,moze zle jej uzywasz? Musisz dobrze oprzec zalotke o powieke,tak by objela wszystkie rzesy,zacisnac i przytrzymac tak krotka chwile.Zaraz potem nalozyc tusz. Mozna tez podwinac rzesy za pomoca zwyklej lyzeczki,probowalam w ten sposob, ale nie zbyt mi to wychodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: zalotka 11.12.03, 21:53 a czy zalotki używa sie tylko na górne rzęsy czy można też na dolne? dodam że mam bardzo krótkie i nie wiem czy zalotka złapie mi te rzęsy? Odpowiedz Link Zgłoś
ameelia Re: zalotka 12.12.03, 00:44 a co ty byś chciała zrobić z dolnymi rzęsami? ;) przecież one właśnie powinny układać się do dołu, a jak je podkręcisz to albo wejdą ci do oka, albo będą się zaczepiać o górne rzęsy *** Amelia Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: zalotka 12.12.03, 11:55 ameelia co za logika wiadomo że dolne rzęsy chciałabym podkręcić do dołu a nie do góry i dlatego pytam czy to możliwe, zwłaszcze jeśli są bardzo krótkie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: zalotka IP: *.chello.pl 12.12.03, 12:57 Zalotka podkreca sie wylacznie gorne rzesy. Dolnych sie nie podkreca bo sa za krotkie no i "techniecznie" to nie jest mozliwe. Czy uzywanie zalotki niszczy rzesy? Trudno mi powiedziec,to chyba zalezy od rzes no i od tego czy uzywamy zalotki prawidlowo; Jak wczesniej napisalam korzystam z zalotki codziennie od jakis 8 lat i nie widze by moje rzesy byly zniszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: zalotka IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.12.03, 13:45 pozwolilam sobie wkleic fragment Waszej dyskusji do forum humorum;) Odpowiedz Link Zgłoś
ameelia Re: zalotka 12.12.03, 14:54 no jeśli dolne rzęsy rosną ci do góry... to jest możliwe, żeby je wykręcić zalotką. Ustawiasz tylko zalotkę do góry nogami i pod odpowiednim kątem. *** Amelia Odpowiedz Link Zgłoś