Gość: zara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:46 Mam wielki problem z odrastającymi włosami wokół brodawek sutkowych...dodam, że nie mam problemów z hormonami, poradźcie proszę... Zrospaczona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akla Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.icpnet.pl 16.12.03, 18:56 skoro masz wlosy to masz problemy z hormonami,wdocznie niewielkie,nie potrzebujesz leczenia. w zadnym razie nie wyrywaj,jak juz to obcinaj przy samej skórze,a tak w ogóle to zaakceptuj i partner równiez,taka Twoja uroda(i moja tez:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.12.03, 09:12 a dlaczego nie można wyrywać?? dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 12:37 JA tez mam ten sam problm i zaręzam poziom moich hormon ow jest wporżadku. robiłam wszystkie możliwe badania, mam też poodbne owłosienie na brzuchu taki pasek do pępka. i Własnie lekarz polecił i depilacje mechaniczna bo wtedy włoski się osłabiają, tylko powstaje nowy problem osłabiano wrasatją podobnie było przy obcinaniu ich. teraz wyerywam je sobie pensetąi chyba nic innego już ni e pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zemik Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 09:45 Pewnie mozna wyrywac, ale na pewno cholernie boli. Zreszta sprobuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quin26 Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.com.pl 17.12.03, 10:22 nie powinno sie wyrywac bo mogą wrastać (skóra na piersiach jest delikatna) a wtedy robi się ropień !!!!!! brrrrrrrr witaj w klubie nie jesteś sama w tym temacie ja jestem mądra ale też wyrywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracja Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 12:13 Ja tez mam ten problem i ja gole maszynką tylko delikatnie! Wyrywac sie boje!:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.proxy.aol.com 17.12.03, 13:04 Ja tez gole maszynko normalna-reczna,ale od kad zaczelam golic to sa bardziej mov´cniejsze-czarny wlos,twarde,ale to ma kazda kobitka-jedna mniejsze ,delikatniejsze,druga tak jak my! POZRAWIAM WAS KOBITKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.um.man.koszalin.pl 17.12.03, 13:56 wyrywam..nie boli!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.tele2.pl 17.12.03, 14:55 a ja wyrywam i wrastają czasem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neno Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.03, 16:25 Ja miałam podobny problem po tabletkach antykonc, a czesciowo dziedzicznie(mama tez tak ma)Teraz juz poziom hormonów jest ok.A włoski potraktowałam laserem (wczesniej wyrywałam ale dostałąm od tego zapalenia mieszków wosowych i dermatolog zabroni mi takich praktyk.)z 5 zabiegów na piersi i 3 na brzuch,sporo udao sie zlikwidować, częś odrosła jescze ale już jasniejsza i słabsza.Jak uzbieram pieniązki to wezme jeszce po 2 zabiegi, a póki co traktuje wyrywam je woskiem, bo je osłabia, robie delikatny peeling, a jak coś przypadkiem wrośnie to smaruje tormentiolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.class147.petrotel.pl 18.12.03, 00:02 Duzo płaciłaś za laser. Ja też wyrywam i też wrastają ale leprze to niż zarośnięta klata ;) Pozdro AGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia_pysia1 Ad. laser IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 07:53 Witam w klubie. Znam dokładnie ten problem, bo i mnie on dotyczy. Jednakze u mnie jest to spowodowane zabużeniami hormonalnymi, dlatego trochę się leczę tabletkami anty. Oczywiscie staram sie zniszczyc te wlosy i nawet mi sie udaje, a robie to poprzez depilace laserowa. Przyznaje, ze jest to dosc drogi zabieg (jednorazowo depilacja piersi i brzucha to koszt ok. 600 zł, no ale po 3 zabiegach przysluguje mi 40% znizki, co wlasnie mam zamiar wykorzystac). No i polecam ten sposób wyeliminowania wlosów, bo choć drogi, to jednak skuteczny. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: Ad. laser IP: *.nwrk.east.verizon.net 18.12.03, 15:31 niekoniecznie skuteczny. Przed zabiegiem - kilka woskow. Po laserze (250zl)- dwa "wyszly", reszta zostala. Po zabiegu - kilkanascie, czarniejszych, mocniejszych (bo kobieta do laseru obcinajala duze i maciupenkie). A gdyby je tak woda utleniona regularnie i cierpliwie traktowac, probowala ktoras? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missy Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.revers.nsm.pl 18.12.03, 20:38 Hej mam ten sam problem, włoski wokół brodawek golę maszynką i moim zdaniem to najlepszy sposób, z tą wodą utlenioną to chyba nienajlepszy pomysł, myślę że skóra może się wysuszyć, w końcu to bardzo wrażliwe miejsce. Niestety mam też problem z linią do pępka, ale te włosy wyrywam pencetą, jedynie czasami wrastają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 21:26 gdzie w lubuskiem można potraktować włoski laserem. Może być też Poznań. proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanna Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.net.autocom.pl 18.12.03, 23:37 jak najbardziej mozna wyrywac tak powiedzialo mi kilku ginekologow nic nie wrasta i wcale nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 20:29 Ale macie pomysł jak się ich pozbyć na stałe??? Szybka mi odrastają-muszę je golić raz dziennie!!! Poza tym na ciele mam dość słabe owłosienie, więc mnie strasznie wkurzają i dziwią te włoski!!! Co zrobić zeby ich nie było!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś