Dodaj do ulubionych

pomóżcie-włosy wokół brodawek!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:46
Mam wielki problem z odrastającymi włosami wokół brodawek sutkowych...dodam,
że nie mam problemów z hormonami, poradźcie proszę...
Zrospaczona
Obserwuj wątek
    • Gość: akla Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.icpnet.pl 16.12.03, 18:56
      skoro masz wlosy to masz problemy z hormonami,wdocznie niewielkie,nie
      potrzebujesz leczenia.
      w zadnym razie nie wyrywaj,jak juz to obcinaj przy samej skórze,a tak w ogóle
      to zaakceptuj i partner równiez,taka Twoja uroda(i moja tez:-)
      • Gość: tina Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.12.03, 09:12
        a dlaczego nie można wyrywać??
        dzięki z góry
      • Gość: Ann Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 12:37
        JA tez mam ten sam problm i zaręzam poziom moich hormon ow jest wporżadku.
        robiłam wszystkie możliwe badania, mam też poodbne owłosienie na brzuchu taki
        pasek do pępka. i Własnie lekarz polecił i depilacje mechaniczna bo wtedy
        włoski się osłabiają, tylko powstaje nowy problem osłabiano wrasatją podobnie
        było przy obcinaniu ich. teraz wyerywam je sobie pensetąi chyba nic innego już
        ni e pozostaje.
    • Gość: zemik Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 09:45
      Pewnie mozna wyrywac, ale na pewno cholernie boli. Zreszta sprobuj...
      • Gość: quin26 Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.com.pl 17.12.03, 10:22
        nie powinno sie wyrywac bo mogą wrastać (skóra na piersiach jest delikatna) a
        wtedy robi się ropień !!!!!! brrrrrrrr

witaj w klubie nie jesteś sama w tym temacie
        ja jestem mądra ale też wyrywam
        • Gość: Gracja Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 12:13
          Ja tez mam ten problem i ja gole maszynką tylko delikatnie! Wyrywac sie boje!:)
          Pozdrawiam
          • Gość: Kiki Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.proxy.aol.com 17.12.03, 13:04
            Ja tez gole maszynko normalna-reczna,ale od kad zaczelam golic to sa bardziej
            mov´cniejsze-czarny wlos,twarde,ale to ma kazda kobitka-jedna
            mniejsze ,delikatniejsze,druga tak jak my!
            POZRAWIAM WAS KOBITKI!!!!!
    • Gość: tamara Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.um.man.koszalin.pl 17.12.03, 13:56
      wyrywam..nie boli!!!!
      • Gość: laura Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.tele2.pl 17.12.03, 14:55
        a ja wyrywam i wrastają czasem :/
    • Gość: neno Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.03, 16:25
      Ja miałam podobny problem po tabletkach antykonc, a czesciowo dziedzicznie(mama
      tez tak ma)Teraz juz poziom hormonów jest ok.A włoski potraktowałam laserem
      (wczesniej wyrywałam ale dostałąm od tego zapalenia mieszków wosowych i
      dermatolog zabroni mi takich praktyk.)z 5 zabiegów na piersi i 3 na
      brzuch,sporo udao sie zlikwidować, częś odrosła jescze ale już jasniejsza i
      słabsza.Jak uzbieram pieniązki to wezme jeszce po 2 zabiegi, a póki co traktuje
      wyrywam je woskiem, bo je osłabia, robie delikatny peeling, a jak coś
      przypadkiem wrośnie to smaruje tormentiolem
      • Gość: Aga Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.class147.petrotel.pl 18.12.03, 00:02
        Duzo płaciłaś za laser. Ja też wyrywam i też wrastają ale leprze to niż
        zarośnięta klata ;)
        Pozdro AGA
        • Gość: misia_pysia1 Ad. laser IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 07:53
          Witam w klubie. Znam dokładnie ten problem, bo i mnie on dotyczy. Jednakze u
          mnie jest to spowodowane zabużeniami hormonalnymi, dlatego trochę się leczę
          tabletkami anty. Oczywiscie staram sie zniszczyc te wlosy i nawet mi sie udaje,
          a robie to poprzez depilace laserowa. Przyznaje, ze jest to dosc drogi zabieg
          (jednorazowo depilacja piersi i brzucha to koszt ok. 600 zł, no ale po 3
          zabiegach przysluguje mi 40% znizki, co wlasnie mam zamiar wykorzystac). No i
          polecam ten sposób wyeliminowania wlosów, bo choć drogi, to jednak skuteczny.
          Papa
          • Gość: abcd Re: Ad. laser IP: *.nwrk.east.verizon.net 18.12.03, 15:31
            niekoniecznie skuteczny. Przed zabiegiem - kilka woskow. Po laserze (250zl)-
            dwa "wyszly", reszta zostala. Po zabiegu - kilkanascie, czarniejszych,
            mocniejszych (bo kobieta do laseru obcinajala duze i maciupenkie). A gdyby je
            tak woda utleniona regularnie i cierpliwie traktowac, probowala ktoras?
    • Gość: missy Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.revers.nsm.pl 18.12.03, 20:38
      Hej mam ten sam problem, włoski wokół brodawek golę maszynką i moim zdaniem to
      najlepszy sposób, z tą wodą utlenioną to chyba nienajlepszy pomysł, myślę że
      skóra może się wysuszyć, w końcu to bardzo wrażliwe miejsce. Niestety mam też
      problem z linią do pępka, ale te włosy wyrywam pencetą, jedynie czasami
      wrastają.
    • Gość: roma Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 21:26
      gdzie w lubuskiem można potraktować włoski laserem. Może być też Poznań. proszę
      o odpowiedź.
      • Gość: sanna Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.net.autocom.pl 18.12.03, 23:37
        jak najbardziej mozna wyrywac

tak powiedzialo mi kilku ginekologow

nic nie wrasta i wcale nie boli
        • Gość: zara Re: pomóżcie-włosy wokół brodawek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 20:29
          Ale macie pomysł jak się ich pozbyć na stałe??? Szybka mi odrastają-muszę je
          golić raz dziennie!!! Poza tym na ciele mam dość słabe owłosienie, więc mnie
          strasznie wkurzają i dziwią te włoski!!!
          Co zrobić zeby ich nie było!!!???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka