ruda_80 17.12.03, 13:24 Czy któraś z was stosowała może krem pod oczy z tej serii Dermiki? Co możecie o nim powiedzieć? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wawa Re: Dermika PREVENTI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.03, 13:56 Ja jestem zainteresowana żelem pod oczy Preventi na woreczki i podkrążone oczy. Może ktoś stosował, czy warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Dermika PREVENTI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.03, 14:28 Odradzasz? Ale który i dlaczego, szkoda kasy jednym słowem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Dermika PREVENTI IP: *.net.pl 17.12.03, 14:37 w ogóle odradzam dermike, przereklamowana, szkoda kasy, są o niebo lepsze w tej cenie (oczywiście to moje zdanie ale z kim nie rozmawiam to uważa tak samo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Dermika PREVENTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 08:31 Ja jestem zadowolona z Dermiki. Mam krem na dzień PREVENTI i próbki żelu na rozszerzone naczyńka, który stosuje się pod krem - szybki i widoczny efekt. Nie byłam za to specjalnie zachwycona kremem pod oczy PREVENTI, już prędzej polecam tego typu kosmetyk z Dax Cosmetics (seria Model Bioenergia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Dermika PREVENTI IP: *.chello.pl 17.12.03, 14:53 Mam odżywczy krem pod oczy z SPF 6.Jestem bardzo zadowolona.Mam skłonność do worków pod oczami i mam tzw.kurze łapki;kremik bardzo dobrze odżywia skóre,uelastycznia ja,nie uczulił mnie; wydaję mi się,że jednak są efekty odkąd go używam- worki są jakby mniejsze(krem trzymam w lodówce)i w ogóle partie pod oczami wyglądają lepiej. Wadą tego produktu jest niestety wysoka cena(39zł),a przy tym bardzo mała pojemność(15ml).To jest taka mała i wąska tubeczka-tu niestety firma niepopisała się :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annik Re: Dermika PREVENTI IP: 212.244.37.* 18.12.03, 09:06 15 ml to przeciez standardowa pojemnosc wszystkich kremow pod oczy, wiec nie ma sie co tu dziwic. Odpowiedz Link Zgłoś