Dodaj do ulubionych

Golden Rose...

IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.12.03, 17:05
Ostatnio będąc w centrum handlowym wileńska wyczaiłam jakiś sklepik z
kosmetykami tej firmy...na bankowym też widziałam jakiś plakat...Zno to
ktoś? Bo ceny są dość śmieszne ciekawa jestem tylko jak z jakością
kosmetyków...

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • envi Re: Golden Rose... 17.12.03, 23:41
      ja mam pomadkę,taką podróbę ultra diamonds nr 1,taka podróba meybelline.za cene
      10 zeta jest ok!dośc dlugo sie trzyma na ustach ale pachnie zwyklym kremem,w
      sumie da sie zniesc,i jak masz wrazliwe usta to moze troche Cie drażnic bo ma
      drobinki brokatu,ale jak pisałam-za cene 10 zeta,rewelacja.mam też 3 lakiery do
      paznokci i odżywkę z wapniem.nie spodziewaj sie cudów.ale ogolnie git!
      najfajnejszy jest ten z brokatem,ja maluje glownie paznokcie u stóp i trzyma
      sie u mnie ok.7 dni.w sumie to jestem zadowolona.myslalam tez nad eyelinerem,bo
      maja swietne kolory!ale na fluid czy tusz do rzęs raczej bym się nie
      zdecydowała.pozdrawiam i zycze milych zakupow.
    • Gość: maja Re: Golden Rose... IP: 62.233.204.* 18.12.03, 10:07
      kupilam tusz i wyladowal w smietniku, bo wogole nie malowal, totalny syf, nigdy wiecej takiej
      tandety, pozdrawiam i odradzam
    • Gość: Jolka Re: Golden Rose... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.12.03, 13:47
      W taki mrazie nie ma o czym mówić skoro takie opinie... wielkie dzięki!
      • Gość: Misia Re: Golden Rose... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 22.12.03, 21:12
        Rewelacyjne lakiery - jedyne , które przy moim prawie całodobowym stukaniu w
        klawiaturę wytrzymują ok 5 dni i nie powoduja rozdwajania- pózniej muszę
        przemalować - bo paznokcie odrastaja i głupio to troche wygląda. Gdy mam cięzki
        dzień kupuję sobie lakier za 6 zl i jestem happy - takie przyziemne a tak wiele
        radości, mam tez pomadkę z brokatem - ciekawa, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka