Gość: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 13:33 dziewczyny jakie macie fryzurki na cipeczce ?? czy golicie sobie ? jesli tak, to w jakie wzorki ? itd itd ... temat uwazam za otwarty :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoha1 Re: fryzurki na cipce 27.12.03, 13:38 Facet lecz sobie nogi, bo na głowę jest już za pózno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: fryzurki na cipce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 14:08 małgoha widze ze w twoi wachlarzu potencjalnych tematow jest duzo tabu - wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
malgoha1 Re: fryzurki na cipce 27.12.03, 18:46 ja współczuję bogactwa słownictwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: fryzurki na cipce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 17:04 no co jest dziewczyny ?? czemu tu nic nie piszecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tandoori Re: fryzurki na cipce 27.12.03, 17:11 Jestem w trakcie zmieniania fryzurki, znaczy sie zapuszczam do czegos w stylu "rasta". A ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulka Re: fryzurki na cipce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 18:19 tandori a jaki to jest styl "rasta" bo nie wiem. moze tez sobie taka zrobie bo narazie jestem dzikuska hehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.er Re: fryzurki na cipce 27.12.03, 18:34 ja krótko obcinam, czasem w jakiś wzorek Chciałabym sobie zmienić kolor ale boję się podrażnień Odpowiedz Link Zgłoś
tandoori Re: fryzurki na cipce 27.12.03, 18:54 rasta to taki styl Jamaika - patrz - bob Marley, znaczy warkoczyki. Bede musiala troche poczekac , bo dlugo rosna:) Odpowiedz Link Zgłoś
tandoori Re: fryzurki na cipce 27.12.03, 18:57 farba moze rzeczwywiscie podraznic, dlatego proponuje ci pudrowanie. Daje doskonale efekty/ Polecam szczegolnie puder w kulkach Meteorsznyty firmy Guerlen. Koloru ci calkiem nie zmieni, tylko bedzie tak slicznie opalizowal. :) Odpowiedz Link Zgłoś