Dodaj do ulubionych

PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA

• icegirl Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA 25.11.04, 13:50
      Dla mnie żenadą są perfumy (?) sprzedawane przez Ricardo_20.
      www.allegro.pl/show_item.php?item=35310833
      Gdybym nie wiedziala, jak wyglada ORYGINALNY Angel, to dałabym sie nabrać. I
      jeszcze ta cena!
      • Gość: kaja Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:28
        to jest skandal, nawet juz nie zenada. Ricardo_20 to chyba najwiekszy oszust i
        zal mi ludzi, ktorzy u niego kupuja. juz ponad 10razy zglaszalam naruszenie
        zasad, ale co z tego, skoro on ciagle wystawia je na nowo? moze by tak zglosic
        ten fakt na policje w dziale przestepczosci internetowej? bo moim zdaniem ten
        przypadek na to zasluguje. pewnie podatku tez od tego niepaci, wiec podwojnie w
        dupe dostanie.
        • icegirl Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA 25.11.04, 15:46
          Czy jest jakieś forum na allegro, gdzie mozna podjąc taki wątek?
          • Gość: kaja Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:36
            jest chyba tylko cafe
      • Gość: Ricardo_20 Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:21
        ludzie ktorzy sie nie znaja na perfumach twierdza ze angel to podrubka ?? psss
        jest to bezposredni wkład ktory sie wklada do takiego metalowego pudeleczka w
        sklepie sprzedaja odrazu 2 x po 25ml. zeby ludzie wiecej musieli wydac a ja mam
        pojedynczo.
        • Gość: kaja Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:29
          taaa wklad to jest jedynie w formie 100ml i sluzy do napelniania buteleczek
          wlasnie do tego celu stworzonych. chyba tylko u ciebie sa te 'oryginaly' z
          chamskim korkiem. a nakladke- pozostala czesc gwiazki to niby co? wyrywa sie z
          oryginalu i dokleja??? reszta oszustow ma przynajmniej odwage sie przyznac, ze
          towar ma od ruskich. a ty jest po prostu zalosny.
        • icegirl Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA 26.11.04, 23:16
          Nie mówię, że jestem znawcą.
          Ale Angel to akurat mam - i Angel i Innocent. Umiem więc rozpoznać gwiazdy.
    • Gość: ruteksen Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 08.12.04, 15:53
      niech sobie sprzedają? co w tym złego ... a to że kupujący nie jest na tyle
      inteligentny zeby sie domyslic ze to podrobka to juz jego problem
      • icegirl Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA 09.12.04, 09:19
        Jasne, i pewnie co złego jest w tym, że zamiast telefonów sprzedają ziemniaki itp?

Sama często kupuję na Allegro i kieruję się między innymi ceną: jeśli coś
        kosztuje 60 zł, to jest to ewidentna podróbka.
        Dobrze zrobiona podróbka ma opakowanie zbliżone do oryginału i czasem największa
        inteligencja nie pomoże w domyśleniu się.
        Jest to oszustwo.
    • clk allegro - zlodziejstwo jak to w polsce bywa... :( 03.03.05, 13:03
      Witam

1. Perfumy Gucci - Envy - Kupione w rozsadnej cenie, oryginalne, ale za to z
      rozwalonym atomizerem :( Sprzedajacy nie uznal reklamacji, wiecej na allegro
      nie kupie perfum, wole dolozyc troche w Sephorze (maja coraz wiecej promocji,
      poza tym znizki 10% zawsze to cos). Poza tym sklepy internetowe istnieja,
      NORMALNE i legalne

2. LAkier DIORA - identyczny jak na w sklepie (sciagnelam zdjecie przed
      zakupem, wydrukowalam i poszlam do sklepu) okazal sie podroba
      (najprawdopodobniej byl dolewany ponownie), za cene wysoka - prezent dla mamy
      ktory sie nie udal i utrzymywal sie mniej niz inglot za 10zl

Z koesmetykami dalam sobie spokoj we Wroclawiu kupowalam u mmagu, ktora
      polecam, odbior osobisty, dostwalam probki, gratis, wszystko oryginalne polecam

Teraz mieszkam w 3miescie i nie wiem, gdzie tutaj kupowac i od kogo...

A co do ciuchow.. Sasiadka sprowadza ORYGINALNE ciuchy z usa, tam sa o 100%
      albo i wiecej tansze, niz u nas w Polsce takze wiem, ze jak sie ma dojscia, to
      mozna kupic i oryginaly :)
      • ffiill perfumy ALLEGRO = Turcja 09.03.05, 13:26
        powiem Wam jedno.. w co sam nie wierzylem.. ale jednak.. znajomy handluje
        perfumamai na allegro.. tymi co na oryginalne wygladaja.. sam zawsze
        kupowalem.. i powiedzial mi ze w turcji to robi sie podrobki gorsze i lepsze..
        te lepsze uznawane sa na allegro jako oryginaly.. a gorsze sluza do tego by
        sprzedawac te oryginaly... bo sami pomyslcie skad ci sprzedawcy mieliby tyle
        wod toaletowych dostepnych od tak.. podobno butelka tych niby oryginalnych z
        allegro kosztuje srednio 60zl... sam jestem w szoku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka