Dodaj do ulubionych

Kosmetyki firmy ERIS.

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 14:46
Co myslicie o kosmetykach tej firmy? Stosujecie?
Bo ja tak.
Pozdrawiam
nena
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: Kosmetyki firmy ERIS. IP: *.telmax.com.pl 29.12.03, 14:53
      hhmmm
      MAm cerę mieszaną i kupiłam sobie w tym roku na wiosnę krem z serii + 25 na
      noc (chyba regenerujący). Rano wyglądałam jak by ktoś mnie w nocy olejem
      posmarował, to się wcale chyba nie wchłoniło.
      Może przy innej cerze lepiej się sprawdza
    • cyklistka Re: Kosmetyki firmy ERIS. 29.12.03, 15:14
      dla mnie te kremy są bardzo przeciętne i dziwie się czemu az taka cena
      poza tym nazwy tYch kremow(czyli to co zawierają) mają tak skomplikowane
      nazwy,ktore nic nie mowią przeciętnej kobiecie:
      krem BIOMIMETRYCZNY
      krem zwwierający opticeramid
      krem zaweirea endokompleks asc III R
      • Gość: Marchewka Re: Kosmetyki firmy ERIS. IP: *.dzialdowonet.pl 29.12.03, 15:20
        Kolezanka polecala mi ich maseczke antyrodnikowa.Uzywalycie?
        • Gość: aga Re: Kosmetyki firmy ERIS. IP: *.mofnet.gov.pl 30.12.03, 11:11
          Ja używałam maseczkę antyrodnikową z kiepskim skutkiem.

Początkowo było fajnie-cera wygładzona i miła, ale po 2 tyg częstego stosowania
          dostałam czerwonych plam. No i pożegnałam sie z maseczką za ok 35 zet. Niestety
          wczesniej rozochocona efektami kupiłam tonik wzmacniajacy Eris (ok 27 zl) - po
          zużyciu ok. połowy opakowania mam ten sam efekt - uczulenie.

Moim zdaniem Eris dodaje stanowczo za dużo substancji zapachowych do swoich
          produktów. Moze to atrakcyjne dla leciwych pań, ale ja jeśli chcę pachniec to
          wybieram wodę toaletową .

Co to innych produktów to lubie jedynie żel do mycia twarzy. Jest delikatny no
          i ta cena.

Aga
          • ainer1 do Agi 01.01.04, 15:49
            Do starszych od nas pan tez nie atrakcyjny - np moja mama nie mogla i nie mzoe
            zadnego kremu z Erisa stosowac, bo ma uczulenie.

Renia
    • marielle Re: Kosmetyki firmy ERIS. 30.12.03, 00:32
      Ja zas uzywalam kremu detoksykujacego- nawilzajacego na dzien i jestem
      zachwycona. Mam cere wrazliwa, normalna, ktora buntuje sie w sytuacjach
      nadmiernej pracy z komputerem. I tu zawsze pomaga "moj" ukochany krem. Teraz
      przymierzam sie do kupna kremu na noc(wlasnie dostalam probki od Erisa) i
      maseczki. Polecam!!!
      Ps. Krem ma piekny relaksujacy zapach!
      • bum4 Re: Kosmetyki firmy ERIS. 30.12.03, 11:15
        Powiem krotko - fuj!
        Uzywalam kilku produktow firmy Eris, np. zelu do higieny intymnej - byl taki
        sobie. O kremach nie wspomne, tak mi zatkaly pory, ze przez miesiac z tym
        walczylam. Nigdy wiecej!

Ola
    • madge_w_k Re: Kosmetyki firmy ERIS. 30.12.03, 11:45
      Stosuję z powodzeniem. Wcześniej cały zestaw do cery naczynkowej, teraz zaś
      krem na dzień Forte+25 wygładzajacy zmarszczki. I powiem wam, że buzia jest
      naprawdę gładka, rozświetlona i dobrze nawilżona. Dodam, że cerę mam mieszana,
      wrażliwa, ze skłonnoscią do przesuszania się.
    • Gość: Karolina Re: Kosmetyki firmy ERIS. IP: 157.25.152.* 31.12.03, 19:51
      Polecam kremy tej firmy. Z jednej strony firma ma kilka serii, każdy moze coś
      dla siebie wybrać. Jednak tu jest kłopot, ciężko wybrać coś dla siebie co nam
      naprawdę posłuży. Mam mieszaną cerę i muszę bardzo uważać, żeby nie był to
      krem półtłusty. Nie polecam natomiast żeli do mycia twarzy tej firmy. Owszem,
      taki żel kosztuje 15 złotych, ale jest tak rzadki,że starcza na góra trzy
      tygodnie. Żel do mycia twarzy Loreala kosztuje 5 złotych więcej, a starcza na
      trzy miesiące, nie żartuję!
    • Gość: ewa Re: Kosmetyki firmy ERIS. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 14:31
      a co mysliciee o serii naczynkowej?potrzebuje delkikatnego peelingu,eris jest
      dobry?
      • ainer1 Re: Kosmetyki firmy ERIS. 01.01.04, 15:59
        Stosuje z powodzeniem od lat ich mleczka i toniku do demakujazu - do cery:
        zwyklej, naczynkowej, wrazliwej.
        Zaden produkt mnie nie uczulil.
        Natomiast po peelingu pod prysznic zawsze dostawalam drobnej wysypki ("kaszki")
        na dekolcie, wiec unikam innych pielegnacyjnych kosmetykow.
        Mojej mamie tez nie sluza.

Renia
        cera mieszana, wrazliwa, 29 lat
        • youaresowonderful Re: Kosmetyki firmy ERIS. 01.01.04, 17:21
          Stosuję – a właściwie to stosowałam i z pewnością jeszcze do nich powrócę,
          jeśli będę miała taką możliwość, bo na razie leczę skórę...- kilka ich
          kosmetyków. Najbardziej z ich oferty spodobał mi się puder – a właściwie fluid –
          antybakteryjny, z serii poniżej 20. Może nie matował, ale barrrdzo mi
          odpowiadał; lekko nawilżał, krył troszkę bardziej od kremu tonującego.
          Miałam też np. rozświetlający żel do ciała, zupełnie mi się nie spodobał, po
          jego użyciu efekt był opłakany: skóra pokryta nierówno jakąś żółtą mazią...I
          miałam maseczkę w żelu z kapsułkami, też mi się spodobała, nieźle wysuszała
          ropne krostki. Podobał mi się też krem ochronno odżywczy, też z ww. serii,
          chociaż nie nawilżał dostatecznie jak na tą porę roku. Przeklinam za to krem
          antybakteryjny o silnym działaniu przeciwtrądzikowym, też ta sama
          seria...Podrażniał mi skórę i nic nie pomagał!

Z ich najnowszej serii Lirene mam też krem do masażu ciała, też mi się
          podoba...Dobrze ślizga się po skórze i na pewno przyjemniej wykonuje się masaż
          dzięki niemu.

Ogólnie Eris jest w porządku, chociaż na pewno nie należy do grona moich
          ulubionych firm.
          • Gość: ania Re: Kosmetyki firmy ERIS. IP: *.bydgoszcz.agora.pl 01.01.04, 20:11
            Co one takiego mają w sobie, że tak uczulają,tyle razy sie przymierzalam,ale
            niestety: liszaj na twarzy ,opuchnięte oczy, a szkoda, bo mają tyle serii,
            ktore mnie kuszą- juz sie znechecilam do probowania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka