Dodaj do ulubionych

Pospieszalski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:43
Zobaczcie,Pospieszalski nie spodobal sie feministkom i juz po nim jada,one
chcialyby aby wszystko,doslownie wszystko bylo po ich mysli :) a jak bedzie
to wiadomo,wszystko przeciwko tym babsztylom forever :)
Obserwuj wątek
    • kochanica-francuza Re: Pospieszalski 18.01.05, 17:47
      Gość portalu: nikis napisał(a):

> Zobaczcie,Pospieszalski nie spodobal sie feministkom i juz po nim jada,one
      > chcialyby aby wszystko,doslownie wszystko bylo po ich mysli :) a jak bedzie
      > to wiadomo,wszystko przeciwko tym babsztylom

forever :)
      czyli "na zawsze"

chyba miałeś na myśli samo "zawsze"?

nawet pidginem trzeba umieć mówić,a co dopiero normalnym angielskim;-)))

a co do tematu - czytaj ze zrozumieniem
      • Gość: ?? Re: Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:58
        > forever :)
        > czyli "na zawsze"
        >
        > chyba miałeś na myśli samo "zawsze"?
        >
        > nawet pidginem trzeba umieć mówić,a co dopiero normalnym angielskim;-)))
        >
        > a co do tematu - czytaj ze zrozumieniem

yyyy??????? forevr znaczy na zawsze,zgadza sie,przeciwko babsztylom na zawsze!
        widzisz w tym jakias przeciwstawnosc? osmieszylas sie i to w karygodny sposob :)
        Widocznie nie masz w sobie logiki ktora by ci pozwolila uchronic sie przed tak
        beznadziejnym uzasadnieniem.FOREVER NA ZAWSZE PRZECIWKO BABOM,jak chcesz sie
        jeszcze kiedys wypowiedziec na temat obcych jezykow to przemysl dwa razy,a
        potrafiwsz w ogole mysles?
        • kochanica-francuza Re: Pospieszalski 18.01.05, 22:20

> > a co do tematu - czytaj ze zrozumieniem
          >
          >
          > yyyy??????? forevr znaczy na zawsze,zgadza sie,przeciwko babsztylom na zawsze!
          > widzisz w tym jakias przeciwstawnosc? osmieszylas sie i to w karygodny sposob :
          > )
          > Widocznie nie masz w sobie logiki ktora by ci pozwolila uchronic sie przed tak
          > beznadziejnym uzasadnieniem.FOREVER NA ZAWSZE PRZECIWKO BABOM,jak chcesz sie
          > jeszcze kiedys wypowiedziec na temat obcych jezykow to przemysl dwa razy

Ależ dlaczego tylko dwa? Znam trzy obce języki,więc może trzy?
          ,

A co to znaczy "wszystko przeciwko tym babsztylom na zawsze?"
          • Gość: lui lui Re: Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:24
            >>Ależ dlaczego tylko dwa? Znam trzy obce języki,więc może trzy?

Ja znam 6 jezykow obcych w tym jeden jezyk maciczny.
            Mysl jeden raz a dobrze.

>>A co to znaczy "wszystko przeciwko tym babsztylom na zawsze?"

Do konca swoich dni bede robil wszystko przeciwko babom,trudno skapowac co? nic
            nie szkodzi,feminizm cie oglupia ;} a tak btw,taka stara dupa z ciebie i ciagle
            mieszka z matka,,,,stara panna,loj juz wiem czemu taka zbuntowana,nikt cie nie
            chce hu huhhu :)
            • kochanica-francuza Re: Pospieszalski 18.01.05, 23:07
              Gość portalu: lui lui napisał(a):

>
              > >>A co to znaczy "wszystko przeciwko tym babsztylom na zawsze?"
              >
              > Do konca swoich dni bede robil wszystko przeciwko babom,trudno skapowac co?

Trudno.Równoważnik zdania niezgodny z polską składnią,a kontekst sugerował
              raczej ,że chodzi o poglądy feministek,a nie twoje,Polecałabym powtórkę z zasad
              gramatyki i składni.

Sześć języków? Łacina podwórkowa w sześciu odmianach?
              • kochanica-francuza Re: Pospieszalski 18.01.05, 23:08
                a że nikt mnie nie chce,to mylisz się zasadniczo.
                • Gość: lui lui Re: Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:58
                  Ty mi mowisz o skladni? przeciez ty masz na karku przeszlo 30 dych i piszesz
                  jak gowniara!
                  Tak nikt ie nie chce hehe :) ciagle mieszkasz z matka,dam sobie leb odciac ze
                  tak jest :)
                  • kochanica-francuza Re: Pospieszalski 19.01.05, 18:03
                    Gość portalu: lui lui napisał(a):

> Ty mi mowisz o skladni? przeciez ty masz na karku przeszlo 30 dych i piszesz
                    > jak gowniara!

Koenntest du mir genauer erzaehlen,warum meinst du,dass ich als ein
                    Rotzmaedchen schreibe?

> Tak nikt ie nie chce hehe :)
                    Quatsch,wiederhole ich dir.

ciagle mieszkasz z matka,dam sobie leb odciac ze
                    > tak jest :)

Es ist nicht Schade um deinen Kopf.
                    • Gość: lui Re: Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:09
                      > Koenntest du mir genauer erzaehlen,warum meinst du,dass ich als ein
                      > Rotzmaedchen schreibe?

Di piaggi alunto di quer abilinto da cuccia espilio da li proma?

> Koenntest du mir genauer erzaehlen,warum meinst du,dass ich als ein
                      > Rotzmaedchen schreibe?

filio espilio eo la ffigura? btw > Rotzmaedchen -->hahahaha!

>>Es ist nicht Schade um deinen Kopf

yA YA shade shade shade,Ich mochte einen Fremdenfuhrer der shwaben spricht
                      hehehe! aloha stara ku..-jak tam sie mieszka z mamusia? :)

• stephen_s Re: Pospieszalski 19.01.05, 19:12
                        > aloha stara ku..-jak tam sie mieszka z mamusia?

Jak mężczyzna mężczyźnie powiem Ci: jesteś zwyczajnym sku..synem.

Kochanico, odpuść go sobie...
                        • kochanica-francuza Re: Pospieszalski 19.01.05, 23:11
                          stephen_s napisał:

> > aloha stara ku..-jak tam sie mieszka z mamusia?
                          >
                          > Jak mężczyzna mężczyźnie powiem Ci: jesteś zwyczajnym sku..synem.
                          >
                          > Kochanico, odpuść go sobie...
                          > haha,on pewnie pomyślał,że "Schade" to wstyd,a guzik,to znaczy "szkoda" a
                          tekst brzmiał: nie szkoda twojej głowy.

Merci,stephen,danke schoen,thanks,muchas gracias.:-)))
                          • Gość: lui Re: Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 04:39
                            hahahahahahahah shade znaczy szkoda,a ty pewnie pomyslalas ze shade znaczy jesc
                            hod doga..ale shade znaczy SZKODA...i co? jak tam,dalej bedziesz glupia
                            feministko mowic o kto myslal? jeszcze moze mi powiesz w jakim ksztalcie
                            wysralem gowno?
                            I co chialas osiagnac tym kaleczonym niemieckim?buehuhuhue...kolejna porazka
                            feministki :)
                            • the_dzidka Kaleczony niemiecki? Hmmm... 20.01.05, 19:55
                              > ale shade znaczy SZKODA...

A mnie uczono, że po niemiecku "szkoda" to Schade, przez duże "s", bo
                              rzeczownik - i przez "ch"...
                              I kto tu mówi kaleczonym niemieckim?
                              A teraz czekam na obelgi w stylu mamlania pysiora tudzież lizania pieroga.
                              • Gość: lui Re: Kaleczony niemiecki? Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:22
                                A mnie uczono, że po niemiecku "szkoda" to Schade, przez duże "s", bo
                                > rzeczownik - i przez "ch"...

A kto twierdzi iz ja umiem niemiecki? to kochanica wyleciala z czyms takim
                                myslac ze mi zaimponuje,jak widac jej sie nie udalo ;)

A ty bys chciala posiorbac pysira? widze ze ci sie moj cytat gleboko w
                                feministyczno pustke zakotwiczyl,i o to chodzi cipko:) klekaj i czyn :)
                              • kochanica-francuza Re: Kaleczony niemiecki? Hmmm... 21.01.05, 23:00
                                the_dzidka napisała:

> > ale shade znaczy SZKODA...
                                >
                                > A mnie uczono, że po niemiecku "szkoda" to Schade, przez duże "s", bo
                                > rzeczownik - i przez "ch"...
                                Istna prawda,jejmości moja! W niemieckim wszystkie rzeczowniki pospolite pisze
                                się z wielkiej litery.

Nadmieniam,że mam Zertifikat Mittelstufe Deutsch, a zestwieniami "oe","ae","ue"
                                zastępuję umlauty,co jest uprawnione.

• nietakasama Re: Pospieszalski 18.01.05, 17:57
      No dobra, a antyfeminiści nie chcą zeby wszystko było po ich myśli?
      No nie pajacuj, bo zaraz zaczną się bzdury o sprzysiężeniu feministek przeciw
      jedynie słusznym pogladom Pospieszalskiego.
      Kazdy ma swoje zdanie, moje jest odmienne od zdania Pospieszalskiego, więc
      przestałam oglądać jego program. I mam prawo twierdzić, ze się z nim nie
      zgadzam i nie podoba mi się jego program.
      Masz z tym jakiś problem?
      • Gość: ??? Re: Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:00
        > Masz z tym jakiś problem?

Jakbys nie zauwazyla to ty masz problem nie ja.
        • nietakasama Re: Pospieszalski 18.01.05, 18:43
          Nie zauważyłam.
          Pewnie dlatego że jestem kobietą.

Nie pisałam do ciebie, tylko do załozyciela wątku.
          Chyba że masz zwyczaj zmieniać nick za kazdym razem gdy cię zniesie na to
          forum, jak każdy krzykacz, pieniacz i prymityw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka