marriot 10.01.06, 11:16 Chce napisac prace semestralna o stereotypie feministki.Znacie mzoe jakies ksiazki,artykuły,który pomogły by mi w pisaniu tej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marriot Re: stereotyp feministki 12.01.06, 08:07 ;/ no takie dotyczące obrazu feministki, o tym jaka jest stereotypowa feministka itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: stereotyp feministki 12.01.06, 09:41 To napisz jakie stereotypy już zebrałaś, a może się z czymś dorzucimy. Zbieranie stereotypów można zacząc od lektury forum i użycia wyszukiwarki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: stereotyp feministki 12.01.06, 09:44 O, np. od tego można zacząć: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=34769057 Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: stereotyp feministki 12.01.06, 09:52 Po wrzuceniu w wyszukiwarkę "stereotyp feministki" pojawia się pełno odwołań do prac, ale ja nie zawsze mam tak dobry humor, by za kogoś odrabiac lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: stereotyp feministki 12.01.06, 09:55 gotlama napisała: > ja nie zawsze mam tak dobry humor, by za kogoś odrabiac lekcje. Bo te feministki to humorzaste som :-P Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: stereotyp feministki 12.01.06, 10:05 Co dowodzi, że czasem ulegają antyfeministycznym stereotypom ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ilyanna Re: stereotyp feministki 12.01.06, 15:24 marriot napisała: > Chce napisac prace semestralna o stereotypie feministki.Znacie mzoe jakies > ksiazki,artykuły,który pomogły by mi w pisaniu tej pracy? Moja droga, tu nie trzeba artykułów, zrób sondę uliczną to wiele się dowiesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś