Dodaj do ulubionych

Mam problem..............

03.11.06, 19:02
Nie wiem sama co mam zrobić...Zakochałam się w chłopaku który chodzi do mojej
klasy...Moja koleżanka pare dni temu zadzwoniła do niego i spytała się czy ja
mam u niego szanse a on powiedział ze ma już dziewczyne(to po co dawał mi
takie dowody miłości pytał sie czy mam chłopaka ,koleżankii ja widziałyśmy że
sie ciągle na mnie gapi)Teraz wygląda jakby sie na mnie obraził unika mnie
patrzy się ale gdy tylko ja sie na niego spojrze zaraz odwraca wzrok...czasem
sie uśmiechnie ale to rzadko.......Ciociu pomóż bo zaraz sie załamie i zaczne
płakać...Czemu on tak się zachowuje iczy on mnie kocha??????????????
Obserwuj wątek
    • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:04
      Kocha, kocha...całą piersią kocha!
      Nie widzisz tych dowodów miłości?
      • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:07
        No tak ale dlaczego sie na mnie obraził może powinnam go przeprosic za to co
        zrobiła kolezanka bo on chyba mysli ze ja sobie znia robiłam jaja
        • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:08
          szanuj się i nie przepraszaj.
          nie masz za co!
          • zlota-puma Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:10
            podnieś głowę do góry i ładnie się uśmiechaj do wszystkich, niech Cię nie widzi
            zawstydzonej. To najlepszy sposób. Nie masz za co przepraszać :)
          • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:10
            dziewczyno!
            ciocia nadzieja daje Ci rade na cale zycie:

FACECI TO SZMATY!!
            I TEGO trzymac sie trzeba
            amen
            • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:11
              zbyt drastycznie....
              nie wolno sie nimi przejmowac, bo w wieku 22 lat bedziesz kupowala tonery,nie
              zeby dla zabaty farbowac wlosy, ale zeby przykryc SIWE wlosy (22lata)
            • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:12
              strefa.nadziei napisała:

> FACECI TO SZMATY!!
              > I TEGO trzymac sie trzeba
              > amen

Nie chciałam tego pisać, ale to prawda!
              Niestety! I nie ma kurwa wyjątków.
              Wyjątki już dawno wymarły.
          • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:11
            No ale on ze mna wogole nie gada nie odzywa sie traktuje jak powietrze,kurwa ja
            go ta k kocham a co ty bys zrobiła???
            • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:13
              a ile masz lat?
            • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:13
              No ale co ja mam zrobić próbowalam sie odkochać ale serce nie sługa zresztą on
              chodzi ze mną do jednej szkoly i klasy........
            • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:13
              kochana!
              ja pije (22lata siwe wlosy)
              nie polecam:))
              • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:14
                a ile ty maszlat??? bo fajne rady dajesz nadia
              • zlota-puma Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:15
                ło matko, aleście dziewczynę uświadomiły ;)))

Wiktoria, ile masz lat ?
            • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:15
              Kochana, Ty pewnie młoda jesteś.
              Ty się baw, a nie chłopami sobie głowę zawracaj.
              Jeszcze będziesz miała ich serdecznie dosyć.
              Póki możesz, to kop ich w dupę.
              • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:15
                n_nadia napisała:

> Kochana, Ty pewnie młoda jesteś.
                > Ty się baw, a nie chłopami sobie głowę zawracaj.
                > Jeszcze będziesz miała ich serdecznie dosyć.
                > Póki możesz, to kop ich w dupę.
                >
                amen
                • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:19
                  A co ty nigdy niebyłaś zakochana???No ile masz lat botrudno zgadnąć raz piszesz
                  fajnie a raz to jak byś była nie wiem jak doświadczona
              • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:16
                Och młoda jestem a co ty myślisz że jak sie jest młodym to nie można sie
                zakochać???????????
                • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:17
                  a czy my mówimy, że nie można?
                  Można, można w każdym wieku, tylko po co? :)))
                • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:18
                  nie no jaknajbardziej...
                  ale chlopcy z klasy sa raczej malo zaangazowani bo rozwojem psychicznym i
                  fizycznym sa raczej dwa lata nizej, prze to sa mniej dojrzali.

kochac jest super, ale szkoda sie umartwiac. czy nie lepiej ostanowic sobie
                  zaczac sie spotykac z kims innym kto bedzie cie traktowal bardziej powaznie??
                  szanowal, dbal o Ciebie i walczyl?
                  kogos kto jest Ciebie godnym??
                  • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:21
                    Jakoś nie odniosłam wrażenia żeby jakiemuś innemu na mnie zależało.....smutne
                    prawda
                    • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:23
                      czyli odnosisz wrażenie, że koledze z klasy na Tobie zależy?
                      Więc w czym problem?
                      Zaproś go na kawę (herbatę, coca-colę), powiedz co i jak
                      i zobaczysz jaka będzie jego reakcja.
                  • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:21
                    kolega pewnie chciałaby, ale się boi, bo jeszcze
                    nie wie jak się do tego cukiereczka zabrać.
                    przyjrzyj sie tym ze starszych klas, tam już
                    powinni byc jacyś z lepiej rozwinietą psychą.
                    chociaż z drugiej strony, u części z nich
                    psychika zawsze pozostaje bardzo daleko w tyle.
                    • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:24
                      Ze starszych klas to mam dość jeden koleś ciągle mnie wyzywa za to że
                      niechciałam z nim chodzić on był pewny ze sie zgodze i potem mialam chłopaka a
                      on niemial dziewczyny i byl wkurwiony na maksa potem z tym chłopakiem zrwalam
                      • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:27
                        strasznie to skomplikowane.
                • zlota-puma Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:20
                  a czy ja cos takiego napisałam ? :)
                  • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:23
                    złocitki kotku tamto bylo chyba do mnie..
                    • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:23
                      Strefka, ciężko stwierdzić co jest do kogo :)
                      • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:24
                        muczaczas oprfavor!! czy jakos tak:))
                      • zlota-puma Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:25
                        dużo emocji, nie ma się co dziwić. Wszystkie to znamy, ech.
                        • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:27
                          hej ja do tej pory singiel jestem - prawie zdesperowany! :P
                          • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:29
                            jesli nie masz takich klopotów milosnych to nawet fajnie masz chociaz ja bym
                            wolala miec swoja druga polowe
                            • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:31
                              wictoria146 napisała:

> jesli nie masz takich klopotów milosnych to nawet fajnie masz chociaz ja bym
                              > wolala miec swoja druga polowe

kochana! ja nie isze, ze takich klopotow nie mam. po rostu dla mnie Bozia
                              faceta nie stworzyla. bywa. a klopoty to maja wszyscy. samotni czy w zwiazkach.
                              ci w zwiazkach to maja dopiero. dbac o to trzeba, ielegnowac, kompromisy etc...
                              • normalna_ja Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:33
                                strefa, mówi się - taki się jeszzcze nie urodził ;P

polać i mi, noooo!
                                Giertychowi się to nawet w głowie nie mieści (mimo że ma dużą :])
                                • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:34
                                  moze i duza, ale nie zawsze wielkosc idzie w parze z jakoscia...
                                  i nie porawiaj mnie:((( bede miala kumplexy, hej!
                                  • normalna_ja Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:36
                                    wybacz KoFFana, już nigdy więcej ;)))
                        • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:27
                          dziewczyny to maja glupio bo zawsze sie wiecej przejmuja niz chlopaki,kurwa
                          zeby on sie we mnie zabujal to bym byla w siodmym niebie ale to marzenie z
                          ktorym trzeba dac se spokoj
                          • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:28
                            tego kwiatu to pół światu.
                            (i to jest stara prawda)
                            • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:30
                              a wy w jakim jestescie wieku miej wiecej
                              • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:31
                                mniej więcej 20-30 lat
                          • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:29
                            dobrze gada
                            olac jej

no to chlup!!
                            mam przerabane u Giertycha ale co tam! pijemy młoda!
                            • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:30
                              położę dzieciaka spać, to też będę chlupać.
                              a co mi tam!
                          • normalna_ja Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:30
                            bo chłopcy mający naście lat to zazwyczaj myślą tylko o jednym
                            • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:30
                              o testach do koła fortuny.
                              • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:32
                                bueheheheheh
                                masz u mnie kolejke
                                • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:34
                                  super a za co tak pijesz
                            • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:33
                              wszystkie moje kolezanki moje maja chlopaka zreszta nie chodzi o to jak na
                              niego tylko spojrze to mysle jaki o super i wogole jestem zakochana na
                              maxa~!!!!!!!!!!!!
                              • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:34
                                uwierz nam, że on wcale taki super nie jest.
                                super są tylko na obrazku.
                                • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:36
                                  wiem ale no nie moge onim zapomniec wiem moze mi to minie i pozniej powiem
                                  sobie jaka ja bylam gupia ze sie w nim zabujalam ale huj z tym chyba bylas
                                  kiedys zakochana na maksa
                                  • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:37
                                    no jasne, że byłam i wciąż się zastanawiam, jak to było możliwe:)
                                • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:38
                                  n_nadia napisała:

> uwierz nam, że on wcale taki super nie jest.
                                  > super są tylko na obrazku.
                                  >

dowod!
                                  sport.gazeta.pl/sport/5,68565,3707269.html?i=2
                              • normalna_ja Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:34
                                a Ty już w gimnazjum jesteś? niżej czy wyżej?
                                • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:35
                                  mam brata w 3. gimnazjum, chcesz to mogę Cię z nim poznać.
                                  • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:36
                                    ja mam w drugiej gimnazjum. mily uczynny, kulturalny, zajety, ale z musu bo go
                                    ta dziewczynka ponoc zmusila. w glowie sie nie miesci.
                                    • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:37
                                      mój też niby zajęty, ale jak się coś lepszego trafi,
                                      to pewnie nie pogardzi.
                                      • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:39
                                        pewnie mysli cie ze poznam fajniejszego gostka to sie zakocham w innym i
                                        zapomne o tym? moze...super by bylo
                                        • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:41
                                          no jasne, że tak będzie!
                                          i to jeszcze nie raz i nie dwa:)
                                    • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:48
                                      a skad wiesz ze go zmusila???
                                      • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:48
                                        bo mi powiedzial.
                                  • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:37
                                    zalezy gzie mieszka a fajny ale szczerze ja jestem w pierwszej gim.
                                    • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:38
                                      jasne, że fajny!
                                      w końcu to mój brat!
                                      • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:41
                                        ja tez mam brat(nieustana wojna bo mieszka u mnie z zona i dzieckiem) ale z
                                        jego zona mi sie lepiej gada niz z nim on ma22 ona19.a moja siostra30ale tez
                                        zajeta
                                      • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:47
                                        w rodzinie mi sie nie uklada(mama za granica,ojciec pije dobrze ze mieszkam z
                                        bratem to oni mi pomagaja) w miłości tez nie chłopaka nie moe se znalezć
                                        zbytnio a jak jest to nie w moim typie albo kretyn mam super przyjciołke ale
                                        moja byla przyjaciolka rozgaduje moje sekrety choc znalysmy sie5lat no i jeszce
                                        ten koles co mnie wyzywa a nauka wogole niechce mi sie uczyc na wet moj
                                        ukochany przedmiot mi nie idzie bo mysle otym chlopaku siedzi przedemna(matma)
                                        • normalna_ja Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:52
                                          a skąd jesteś?
                                          może jakoś uda Ci się pomóc na żywo?
                                          • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:55
                                            no nie wiem czy powinam podawac swoj adres? no dobra mieszkam niedalek plocka a
                                            ty? ile masz lat?
                                          • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:57
                                            zreszta nie chodzi mi o znalezienie se chłopaknarazie zapomne o tym i zakrece
                                            sie koo takiego jednego co niedawno wpadl mi w oko...ale fajnie by bylo poisac
                                            sobie na forum z jakims kolesiem w moim wieku(nie mam gadugadu)
                                            • normalna_ja Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:59
                                              nie masz gg? toż młodzież w Twoim wieku zazwyczaj na gg siedzi non stop..jak to
                                              możliwe??
                                              zakręć się, zakręć...może nawet na Ciebie zerknie ;))
                                      • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:59
                                        najpierw pisałas kocha,kocha a teraz ze faceci to szmaty zdecyduj sie
                                        • strefa.nadziei Re: Mam problem.............. 03.11.06, 20:02
                                          bo faceci to szmaty!!!
                                          tak tak tak
                                          ide spac
                                          zwariowalam
                                          • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 20:06
                                            czemu zwriowalas? nie idz jeszcze spac trzeba rozkrecic te forum KURWA
                                            ZACZNIJCIE MI DORADZAC COS JESZCZE DAC SE SPOKOJ Z NIM CZY NIE?JA TEZ WAM MOGE
                                            CO DORDZIC CHOCIAZ JESTEM MLODZSA
                                            • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 20:08
                                              to Ci doradzamy!
                                              co chcesz usłyszeć?
                                              że Cię kocha i masz go nachodzić i zmusić do chodzenia z Tobą?
                                              nie szukaj faceta na siłe, tylko dlatego, że koleżanki mają.
                                              przyjdzie i na Ciebie czas, nie ma pośpiechu.
                                              • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 20:14
                                                NIEJA CHCEUSŁYSZEC PRAWDE ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA WICTORIA146.BLOX.PL hASLO
                                                (WRAZIE CZEGO):14146
                                                • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 20:16
                                                  ty, ale jaką prawdę?
                                                  prawdę o wszystkich facetach, czy o tym konkretnym?
                                                  bo jak o wszystkich, to już chyba dziewczyny conieco napisały,
                                                  a jak o tym jednym, to nic nie powiemy, bo nic nie wiemy.
                                                  • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 20:18
                                                    TO WEJDZ NA MOJEGO BLOGa tam jest wszystko,nO ILE TY MASZ LAT?
                                                  • n_nadia Re: Mam problem.............. 03.11.06, 20:19
                                                    dużo za dużo, żeby się publicznie przyznawać.
                                                  • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 20:25
                                                    co za duzo nie kapuje/i tak nikt niewie kim jestem nie?
                                                  • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 20:29
                                                    miłość jest piekna ale sa z nia ciągle problemy te fajne chwile z nim sa super
                                                    ale te chwile gdy on ma dziewczyne a ty go kochasz to załamka madre zdanie? ide
                                                    plakac
                                                  • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 20:36
                                                    co wszyscy poszli spac ej mozecie mi pisac o waszych klopotach moze pomoge moje
                                                    starsze kolezanki mowia ze potrafie swietnie doradzac
                                                  • wictoria146 Re: Mam problem.............. 07.11.06, 18:18
                                                    nie mam gg niestety KURWA CO ZA PECH!!!!!!
                                • wictoria146 Re: Mam problem.............. 03.11.06, 19:50
                                  Piersza gim a ty?A co myslisz otym co wczesniej isalam??
                                  • wictoria146 Re: Mam problem.............. 04.11.06, 22:36
                                    postanowiłam że postaram sie zrobić co tylko moge by o nim zapomniec i znajde
                                    se bchlopak z2lub3gim,może liceum a może w moim wieku(ostatni moj chlopak byl
                                    1lic.)ale tez nie dokonca was poslucham bo go przeprosze i wyjasnie mu ze to
                                    kolezanka i ze nierobilam sobie zniego jaj,a co wy o tym myslicie fajnie by
                                    bylo dowiedziec sie co jakis chlopak o tym sadzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka