malagracja 18.02.09, 20:59 W tym wątku wymieniamy się doświadczeniami ze sklepem SECRETS IN LACE. Link do sklepu: www.secretsinlace.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazeq Re: SECRETS IN LACE 14.01.10, 01:29 Nikt tam nie kupuje..?? :) 1. Produkty - trwałe, wygodne i nie-tak-drogie pasy do pończoch; ciekawe pończochy Glamour (FF i RHT z manszetą i wzmocnieniami, wzgl. szwem np. w czarnym kolorze - coś takiego widziałem jeszcze tylko w Touchable [www.touchable.co.uk]) 1 a. No i są jedną z niewielu firm, która ma w ofercie - niestety dość drogie ($36) - samonośne pończochy RHT 2. Czasem trzeba uważać na ilość i wartość zakupionych rzeczy, bo USA to nie Unia, więc raz musiałem zapłacić cło za przesyłkę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: SECRETS IN LACE 01.02.10, 11:57 Kupuje :) Miewają ładne kolekcje limitowane, ale regularne zapasy lubię uzupełniać w innych sklepach ;-) Ach! No i pończochy w grochy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazeq Re: SECRETS IN LACE 26.01.10, 12:13 :))))))))))))) www.youtube.com/user/secretsinlace Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: SECRETS IN LACE 01.02.10, 11:58 Nie podobają mi się te kobiety/wystrój/klimat w SIL :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: SECRETS IN LACE 01.02.10, 14:44 Świeży, z polotem, nutką pieprzu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
durcet Re: SECRETS IN LACE 01.10.10, 07:53 SiL to najlepszy sklep z jakim miałem kiedykolwiek do czynienia. Rzeczy bardzo drogie, ale za to najlepszej jakości. Od dawna kupuję je dla żony, nie tylko nylony, ale też ich słynne "bullet bra". A co do wystroju - uwielbiam ten przepych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: SECRETS IN LACE 02.10.10, 08:54 > Od dawna kupuję je dla żony, nie tylko ny > lony, ale też ich słynne "bullet bra". ja tylko nieśmiało zapytam, a żona sama kupić nie potrafi?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mazeq Re: SECRETS IN LACE 11.10.10, 19:07 nchyb napisała: > > Od dawna kupuję je dla żony, nie tylko ny > > lony, ale też ich słynne "bullet bra". > > ja tylko nieśmiało zapytam, a żona sama kupić nie potrafi?... ;-) Są kobiety, które uważają, że kupienie sobie pończoch za prawie 100zł za parę to spora rozrzutność. No chyba, że mąż kupuje... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: SECRETS IN LACE 13.10.10, 12:11 > kupienie sobie pończoch za prawie 100zł za parę t > o spora rozrzutność. > No chyba, że mąż kupuje... :)) to fakt, ale akurat śmiałam się, bo durcet to pani, co pana udawała na potrzeby innego wątku :-) A co do tematu, powiem Ci jednak (a raczje napiszę), że większość mi znanych pań lubiących ponczochy, wydatku tej 100, nawet jeżeli uważa to za rozrzutność, to jednak nie żałuje i przed mężem udaje, że pończoszki mniej kosztowały, by mąż nie marudził :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mazeq Re: SECRETS IN LACE 19.10.10, 18:00 takie marudzenie powinno być karalne :))) nchyb napisała: > > kupienie sobie pończoch za prawie 100zł za parę t > > o spora rozrzutność. > > No chyba, że mąż kupuje... :)) > > to fakt, ale akurat śmiałam się, bo durcet to pani, co pana udawała na potrzeby > innego wątku :-) > > A co do tematu, powiem Ci jednak (a raczje napiszę), że większość mi znanych pa > ń lubiących ponczochy, wydatku tej 100, nawet jeżeli uważa to za rozrzutność, t > o jednak nie żałuje i przed mężem udaje, że pończoszki mniej kosztowały, by mąż > nie marudził :-) > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś