do_ta 12.03.04, 10:59 UWAGA! BARDZO WAZNE! Czy trzeba, a przynajmniej powinno sie uzywac wkladek higienicznych? prosze o profesjonalna odp... I taka zeby mi pomogla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: WKŁADKI HIGIENICZNE 12.03.04, 11:18 wszystko jest indywidualne. ja wkładek używam tylko w końcówce miesiączki, gdy krwawienie jest nieznacze. nigdy nie miałam aż takiego śluzu, czy naturalnej wilgoci żeby mi wkładki były potrzebne. są jednak kobiety, które używają ich często, bo odczuwają taką potrzebę. jeżeli czujesz się w ciągu dnia nieświeżo to ich używaj. jeżeli pod koniec dnia twoja bielizna wygląda tak jak rano, to nie ma chyba sensu. nie napisałaś dokładnie - czy ich używasz, czego się boisz, co na ten temat słyszałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: WKŁADKI HIGIENICZNE 12.03.04, 15:48 Zgadzam się z Lilith. To zależy od indywidualnych potrzeb. Ja akurat używam non stop, bo bez wkładki czuję się nieświeżo. Bez zapasowych w torbie, nie ruszam się z domu. Ale każda kobieta ma inne potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: WKŁADKI HIGIENICZNE 12.03.04, 17:02 Hej, ja tez sobie nie wyobrazam dnia bez wkładki. Uzywam ich ze wzgl higienicznych i dla komfortu. Pomijajac naturalna wydzieline z pochwy,ktora ma wiekszosc z nas, dochodzi rowniez kwestia oddawania moczu. Nawet jak sie podetrzesz papierem, to jednak zawsze "cos" zostaje (zapach, kropelka moczu).Teraz sa takie wkladki (przepuszczajace powietrze, cieniutkie, malutkie, maxi, do stringów), ze chyba nie ma co sie obawiac . Pzdr-aga Odpowiedz Link Zgłoś
gosiazlata Re: WKŁADKI HIGIENICZNE 14.03.04, 23:37 Ja również używam codziennie, mimo że włoski mam bardzo krótkie, wydepilowane bikini i podcieram sie bardzo dokładnie to z wkładką czuję się bardziej komfortowo. POLECAM "Discreet" air Alldays w niebieskim opakowaniu, teraz jest promocja 40 szt. w opakowaniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś