dziewczynka_bez_zapalek 05.05.04, 18:19 hej chciałam was zapytać jaki jest najbardziej wiarygodny według was test ciązowy który was nie zawiódł i pokazał prawde ???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: test ciązowy 06.05.04, 10:14 Quick Vue (czy jakoś tak), robiłam nim trzy razy i za każdym razem dobrze wyszedł,ale myślę,że pewnie są inne jeszcze dobre,zapytaj w aptece,ja jak powiedziałam,że chcę dobry to mi podano ten właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
heather_morris Re: test ciązowy 06.05.04, 10:23 Ja w ubieglym roku w przerwie miedzy pigulkami tez robilam raz test QuickVue i mi tez dobrze wyszedl (byl negatywny i nie bylam w ciazy). Kolezance ten sam test prawidlowo pokazal ciaze (bodajze 3 dni po spoznionej miesiaczce). Teraz jest w 8 miesiacu i z niecierpliwoscia czeka na coreczke i wszystkim pokazuje jej zdjecia USG Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: test ciązowy 06.05.04, 10:41 A ja robilam Quick viwe po ok 38 dniach od zapłodnienia z porannego moczu itp i pokazał, ze nic, a ciąża była pozdrawiam- Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: test ciązowy 06.05.04, 13:17 Najbardziej wiarygodny i dający mozliwośc wczesnego wykrycia jest całkowite HCG z krwi. Odpowiedz Link Zgłoś