Gość: Mira IP: 213.25.97.* 01.07.04, 15:36 Czytałam wątki o Jasminie, czy ktoś już w Polsce wie coś na ten temat, jeżeli już stosowałyście, proszę o opinię też jestem zaintersowana, pozdrawiam Mira Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heather_morris Re: Jasmin 01.07.04, 15:44 Zarowno Yasmin jak i Jeanine (Valette) to zadna rewelacja. Jak znasz niemiecki poczytaj sobie o nich opinie: O Yasmin: gyn.de/produkte/product.php3?ID=1 O Valette (w PL znane jako Jeanine): gyn.de/produkte/product.php3?ID=44 Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
koralka1 Re: Jasmin 01.07.04, 22:06 Jasmine ma byc tabletka dla kobiet , ktore puchna podczas okresu. Ja ja uzywalam przez3 tygodnie, potem dostalam zawrotow glowy i mialam problem z cisnieniem w oczach, ale fakt, ze nie spuchlam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdgf Re: Jasmin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:21 A niektóre kobiety, które niby biorąc Jasmin nie powinny puchnąc i tak puchną. Kurde, wymyślają corazto nowsze pigułki i w sumie im nowsze tym bardziej szkodliwe (zakrzepy). Ciekawe czemu u nas są tylko 4 pigułki II generacji (i 3 z nich mają identyczny skład i ilość hormonów)? U naszych zachodnich sąsiadów i za oceanem jest pełno II generacji o różnych składach i ilościach hormonów. Pewnie u nas jest tak, bo skoro III generacja na zachodzie nie schodzi to pakują ją do nas i u nas reklamują wciskając kity, że II gen. jest zła - a często jest o wiele lepsza i bezpieczniejsza od tych wszystkich Logestów, Harmonetów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Jasmin IP: 213.25.97.* 02.07.04, 08:08 Dziękuję Morris za strony, ale przyznam się mam problem z niemieckim, więc nie jestem pewna czy dobrze rozumiem, wszystkie wypowiedzi na tej stronie o Jasminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Jasmin IP: 213.25.97.* 05.07.04, 09:17 Czy mogę brać jednego miesiąca tabletki np. Jasmin, a drugiego inne np harmonet? Odpowiedz Link Zgłoś