IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:27
czec, chcialbym tu pokrótce opisac moj problem, wiec kochalam sie z facetem, hmm ciezko to nazwac kochaniem sie bo trwalo to zaledwie chwile, uzywal prezerwatywy.. wiem ze doszlo do erekcji.. bylo to jakeis 5 dni przed okresem... okres byl "obwity" potem.. czyli po jakichs 4 dniach zaczela mi jakby krew leciec z pochwy, chociaz trozke dziwna ta krew, dzisiaj znowu to samo, wczoraj wieczorem lecialo troszke i dziisaj tez troszke, nie wiem co mam robic, od czego to moze byc? Czy jestes w ciazy?? sad dodam jeszcze ze przez ostatni tydzien nic nie jadlam, przynjamiej sporadycznie bo mialem uszkdozona warge.. i bolało.. wiec nie mgolam jesc, i jadlam naprawde niewiele, czy te krwawienia od tego? Teraz jzu z warga oki i zabieram sie za jedzienie, dodam jeszcze ze do stosunku doszło gdzies 2 tygodnie temu, nie wiecej. Oczekuje pomocy.. z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Problem Re: Ciąża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 23:21
      nikt nie jest w stanie mi pomóc??sad kurcze, denerwuje sie co mi moze byc sadam oj ginekolog jest na wakacjach, co robic? czy to plamienia, ale czy czerwone? z krwia? juz sama nie wiem sad
    • heather_morris Re: Ciąża? 12.07.04, 23:26
      W ciazy nie jestes! Skoro byla prezerwatywa, ktora nie pekla i w dodatku bylo
      to 5 dni przed okresem to ciaza niemozliwa. A co do tych krwawien... Hmm... Czy
      to sa krwawienia czy plamienia (brazowe, skape)? Bo czasami moze sie zdarzyc,
      ze po okresie przez kilka dni wystepuja plamienia... I nie nalezy raczej tym
      sie przejmowac... Ale ginowi podczas nastepnej wizyty warto o tym wspomniec...

Pozdrowionka
      • Gość: Problem Re: Ciąża? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 00:27
        dzieki troszke mnie uspokoilas.. chociaz wiesz jak to jest? sama pewnie przezywals nie raz ten stres.. a co do tych niby plamien to podchodzi to bardziej pod czerwony kolor, a nizeli pod brozowy i to mnie martwi, bo to ani krew ani nie wiem co.. myslalam, ze to moze przez to ze ostatnio prawie nic nie jadlam, z powodu tej wargi? moze to byc przyczyną?
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka