evelinasz1 21.03.04, 21:53 Mam 21 lat i jestem dziewicą, a Wy? Napiszcie prosze jak to z Wami jest? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
killah_babe Re: Dziewice 22.03.04, 16:35 straciłam swoja błonke jak miałam 22,5...teraz mam 23,5... Odpowiedz Link
bezoar Re: Dziewice 12.04.04, 20:28 Nie martw sie. Tez jestem dziewica. A za 9 dni skończe 23 lata... Pozdrawiam )) Odpowiedz Link
sheila25 Re: Dziewice 22.04.04, 16:14 Mam 25 latek 2 lata jestem z cudownym chlopakiem...od niedzieli przestalam byc dziewica hihihi Odpowiedz Link
pirus55 Re: Dziewice 23.04.04, 19:54 Niczym się nie martwcie dziewczyny, i na Was przyjdzie pora. Jak już stracicie swoje dziewictwo, to dojdziecie dow niosku, że tak naprawde wiek nie gra tutaj żadnej roli. Wiem, wiem, wstyd przed koleżankami, ale wstyd to jest oddac się byle komu tylko po to, żeby zmieścić się w średniej wieku tych co są "po pierwszym razie" Mariusz Odpowiedz Link
stachenka Re: Dziewice 03.05.04, 19:03 Święte słowa. Ja miesiąc temu skończyłam 23 lata. I czuję, że to już tuż tuż =) Odpowiedz Link
alinaw1 Re: Dziewice 16.05.04, 20:48 A ja - w noc poślubną. Wyszłam za mąż w wieku 34 lat. Pewnie więc byłam najstarszą dziewicą w Polsce! Nie żałuję! To cudowne przżyć prawdziwą noc poślubną! Odpowiedz Link
envi Re: Dziewice 14.05.04, 22:11 mam 23 lata,nie jestem dziewicą od 6 lat,heh,koleżanki,pora na was!polecam! Odpowiedz Link
envi Re: Dziewice 14.05.04, 22:12 koleżanki nie wiecie co tracicie!szukać księcia i jazda! Odpowiedz Link
stripped_girl Re: Dziewice 21.05.04, 00:36 Tak czytam Wasze wypowiedzi i z lekka jestem w szoku. Ja majac 15 lat stracilam dziewictwo. Teraz mam 19. Ale sporo moich kolezanek w wieku 20-25 lat ma jeszcze przed soba ten pierwszy raz... W kazdym badz razie Envi ma racje: nie wiecie co tracicie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
an802 Re: Dziewice 31.05.05, 13:04 zaloze sie ze twoj 1 raz nie byl udany i z "byle kim" wiec sie nie chwal bo ja starcilam cnote w wieku 22 lat z moja 1 miloscia i warto bylo czekac a nie puszczac sie w liceum tylko dlatego z ekoolezanki juz to zrobily...trzymajcie sie dziewczyny i nie puszczajscie sie pochopnie jak kolezanki w wieku 15 lat - warto przezyc ten moment z kim skogo sie mocno kocha i z w zajemnoscia! Odpowiedz Link
tygrysica_krakow Re: Dziewice 01.06.04, 09:41 Mam 21 lat i nie jestem dziewicą już od dawna. Mam 2 letnią córeczkę Pozdrawiam. Odpowiedz Link
natkabeatka Re: Dziewice 24.06.04, 21:17 Ja mam już 57 lat i też jestem dziewicą. Żałuję, że się nie oddałam swojemu pierwszemu chłopakowi. Tyle mnie ominęło i teraz to mi tylko wspomnienia zostały. DZIEWCZYNY ! ODDAJCIE SIĘ W PORĘ ! PÓŹNIEJ ZOSTAJĄ TYLKO WSPOMNIENIA ! Odpowiedz Link
boudicca Mnie nie pobijecie !!! 25.06.04, 00:10 Mam 25 lat, regularnie współżyję i... jestem dziewicą - hehe. Mój ginekolog mówił, że czasami sie tak zdarza. Błonę utracę wraz z pierwszym porodem, a do tego mi się nie spieszy. I właśnie nasuwa sie pytanie. Czy utrata dziewictwa jest kwestią fizyczną, czy psychiczną. Czy dziewictwo traci się wtedy gdy traci się pewnego rodzaju niewinność? Gdy nie ma już białych plam i w zasadzie wszystko zostało odsłoniete? Czy też wtedy kiedy zostaje przerwana błona. Bo ja się nie czuję dziewcią, ale fizycznie nią jestem. Odpowiedz Link
polak_alkoholik Re: Mnie nie pobijecie !!! 25.06.04, 06:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link
pytajniczka Re: Mnie nie pobijecie !!! 28.06.04, 00:48 Mysle dokladnie tak, jak Ty. A tak w ogole... PO CO JEST BLONA DZIEWICZA??? Jak to tlumaczy biologia? Bo ja naprawde nie pojmuje zasadnosci jej istnienia. Nic, tylko boli, gdy sie przerywa. )) Aha, a odpowiadajac na temat watku - mam 20,5 roku, a dziewictwo stracilam 3 lata temu (zdazylam przed osiemnastka)). Boudicca, no popatrz - Ty wspolzyjesz i jestes dziewica, a jedna z moich przyjaciolek stracila blone dzieki... palcom swojego partnera. )) Zadziwiajace sa czasem roznice w budowie kobiet. Aha, kontynuujac temat wspolzycia dziewic - slyszalam o dziewczynie, ktora starala sie z mezem o dziecko, wiec poszla do ginekologa. I okazalo sie, ze jest wlasnie dziewica, ale nie ze wzgledu specyficznego polozenia blony, lecz... LOL, sluchajcie, oni kochali sie ZAWSZE "od tylu". ;DDD Serio, para XX wieku (bo to pare lat temu bylo, a nie wiedzieli, gdzie, co i jak... )) Smieszne, ale i straszne... Ale ponawiam pytanie - czy ktos wie, jaka jest zasadnosc istnienia blony dziewiczej??? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
grin83 Re: Mnie nie pobijecie !!! 16.05.05, 15:25 błona jest po to żeby chronić przed bakteriami, he he Odpowiedz Link
anusia29 Re: Mnie nie pobijecie !!! 16.05.05, 15:37 niestety - nie chroni - małe dziewczynki też miewają stany zapalne pochwy Odpowiedz Link
dobryduszek Re: Dziewice 27.06.04, 23:14 a ja mam 18 latek i tez nigdy sie nie kochałam ale to juz bliziutko bo mój chłopak i ja planujemy nasz pierwszy raz na 6 lipca - rowne 5 miesiecy odkad jestesmy razem Odpowiedz Link
kijwmrowisko Re: Dziewice 29.06.04, 00:56 > W kazdym badz razie Envi ma racje: nie wiecie co tracicie. Takie podejscie to glupota! Nie jest chyba wazne, zeby koniecznie zaczac wspolzyc. Raczej wazne jest z kim. A nie na sile... Odpowiedz Link
majkabis Re: Dziewice 16.05.05, 20:20 kijwmrowisko napisała: > > W kazdym badz razie Envi ma racje: nie wiecie co tracicie. > > Takie podejscie to glupota! Nie jest chyba wazne, zeby koniecznie > zaczac wspolzyc. Raczej wazne jest z kim. A nie na sile... Chyba, ze jako stratę traktują comiesięczne odchodzenie od zmysłów i pisanie na forum SCHIZA CIĄŻOWA. Odpowiedz Link
deborrah Re: Dziewice 01.07.04, 14:11 wow! a ja myslalam,ze sama jestem... podnioslyscie mnie na duchu, babki jestem ze swoim chlopakiem 5 lat, sama mam lat 20. i nie poszlam z nim do lozka ( ani z nikim innym) z takiej jednej prostej przyczyny - co jesli zajde w ciaze ? biore tabletki od kilku lat (musialam sobie regulowac cykl bo mialam z tym straszne problemy..) nie chce sie bac przed kazdym okresem... wystarczy mi moja nerwica a poza tym JEST TYLE SPOSOBÓW zeby zrobic dobrze tej drugiej osobie i sobie..... Odpowiedz Link
silie1 Re: Dziewice 16.05.05, 17:19 ja mialam 24 lata wiec ....jestem z siebie dumna..ale juz nie jestem dziewica..opłaca sie czekac Odpowiedz Link
sylwia-malina Re: Dziewice 16.05.05, 23:16 Ja mam 19 lat a dziewictwo stracilam jak mialam 17 lat,wiec juz 2 latka temu i nadal jestem z moim ukochanym facetem co prawda wtedy bylam z nim dosc krotko bo 3 miesiace ale jak nigdy wczesniej czulam ze to wlsnie ten i chcialam to zrobic,bo nie wyobrazalam sobie kochac kogos mocniej... i nadal sobie nie wyobrazam Dziewica czy nie dziewica wazne zeby byla kochana i kochala rownie mocno a wtedy nie warto dlugo czekac gdy jest sie pewnym Odpowiedz Link
mysia44 Re: Dziewice 19.05.05, 17:23 Hejka dziewczyny Ja mam 19 lat i dziewictwo mam zamiar stracić za dwa dni Jestes z moim facetem ponad trzy miesiace, wiem, że to krótko, ale tez wiem, że to właśnie z nim chcę to zrobić. Nie mam absolutnie żadnych wątpliwóści.Poza tym, w moim wieku też zaczynaja wchodzić w grę hormony. Czuje, że jeśli tego nie zrobie w najbliższym czasie, to po prostu zwariuje Odpowiedz Link
niemarozybezognia Re: Dziewice 30.05.05, 01:21 Hmm, ja mam 25 lat. Pierwszy raz był 3 lata temu- itez w gornie moich koleżanek byłam ostatnia ale nie żałuję, żę nie zrobilam tego mając lat 17. Wtedy nie miało by to sensu- nie byłam na to gotowa.... Odpowiedz Link
kosciotrupek Re: Dziewice 30.05.05, 09:43 Polecam noc poślubną!!!!! Miałam jeszcze więcej latek niż alinaw1, bo 35, ale nie żałuję Warto było czekać na takiego faceta )) W ogóle warto było czekać - jest nam ze sobą cudownie, mamy fajnego synka. Ani przez chwilę nie żałowaliśmy, że nie rozpoczęliśmy współżycia przed ślubem (a u nas to oznaczało nic kompletne - włącznie z brakiem bardziej odważnych pieszczot). Byliśmy tak nakręceni w czasie nocy poślubnej, że tych emocji starcza nam do dzisiaj, a pewnie jeszcze na długo )) Gdybyśmy zaczęli wcześniej - wtedy noc poślubna byłaby tylko jedną z wielu innych, pewnie ani lepsza ani gorsza. A już kompletnie nie wyobrażam sobie sexu przed ślubem z innymi facetami (ani po - tym bardziej) - i co potem? Porównywać tego obecnego z nimi? Czy mieć poczucie winy, że się z innymi było? No, tak, że warto poczekać na prawdziwą miłość )) Odpowiedz Link
matylda_ab Re: Dziewice 30.05.05, 14:54 Mam 28 lat, od 6 lat jestem z tym Jedynym, nie żałuję, że dopiero w wieku 22 lat stałam się kobietą! Nie mogłabym z pierwszym lepszym pójść do łóżka, uważam że nie ma po co się spieszyć, na wszystko przyjdzie czas. A życie intymne układa nam się naprawdę cudownie, nie narzekam. Odpowiedz Link
osieuek ŚWIETNY ŻART !! 01.06.05, 23:11 A co dziewice robią na forum Antykoncepcja? ))))) Odpowiedz Link
antosiczek Re: ŚWIETNY ŻART !! 11.06.05, 17:55 A co za pytanie? Dziewica czy nie dziewica ma prawo. Odpowiedz Link