Gość: sep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:14 Ale żenada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sep Martwy sezon w Operze Narodowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:15 O przepraszam! Ale żenada BEZ PARDONU... Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Martwy sezon w Operze Narodowej 09.01.07, 20:41 no. zenada moze podpowiesz, kiedy powinny odbywac sie remonty? Odpowiedz Link Zgłoś
raryczek Martwy sezon w Operze Narodowej 09.01.07, 23:28 fajnie już było.... Może jednak warto w ramach wspłczesności rzucić jakieś arcydzieło programowe o Wielkiej IV Rzeczypospolitej?? Całe szczęscie jest FN.... tu jeszcze mozna wydać kase na bilety....(tylko czy to akurat FN ma być sceną do najważniejszych operowych - fakt, estradowych - produkcji?) A Pietkiewicz dalej niech się tapla.... Może jakąś nową Traviatę do tego całego Rigoletta (nie byłem i sie nie wybieram, a szkoda mi, że nie mam na co....). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty Martwy sezon w Operze Narodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:22 Karczykowski probowal juz w Krakowie podobnie "reformowac",jako dyr.artystyczny Opery,ale go wyrzucili... Odpowiedz Link Zgłoś