fajnedziewcze 15.01.13, 20:13 Czy ktoras z emam miala,byla u lekarza ktory zajmuje sie hmmm..,.masazem plecow i "ustawieniem kregow"Jak to wyglada i czy to boli?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashraf Re: Pytanie zdrowotne. 15.01.13, 20:18 Chodzi Ci o chiropraktyka? Ja byłam, bo skierował mnie tam mój lekarz rodzinny, z tymże u nas są to normalni lekarze z takim dodatkowym "hobby", a nie wiejska szarlataneria. Skutki były, rozpracowali mi blokadę, która powodowała silne bóle, ale ja jakoś nie jestem przekonana do takich metod, bałam się tego momentu, w którym musiało mi chrupnąć w plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pytanie zdrowotne. 15.01.13, 20:21 Chodzę regularnie do osteopaty, nie wiem, czy to to samo co kregarz. Gość jest rewelacyjny, czuje się swietnie po jego zabiegach (a lekarze mówili, ze nic się nie da zrobić z kręgosłupem), choć na początku bolało trochę, gdy miałam poblokowane kręgi. Polecam osteopatow czy kregarzy, odradzam ortopedow. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-tyma Re: Pytanie zdrowotne. 16.01.13, 09:10 ja znam osobę która chodzi do neurologa pracującego metodą dr Palucha i po tych zabiegach, ze stanu takiego, że ta osoba rok sama z domu nie była w stanie wyjść, transport samochodem odbywał się tylko na leżąco, teraz bardzo dobrze funkcjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Pytanie zdrowotne. 16.01.13, 13:32 Ja chodzę do Palucha (juniora). Pomogło mi to bardzo, ale masażem pleców bym tego nie nazwała. Pojedynczy zabieg trwa kilka sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Pytanie zdrowotne. 16.01.13, 14:05 Mój mąż parę lat temu był. Bardzo mu pomogło, od tej pory nie miał problemów z kręgosłupem. Ja mam, ale boję się takich zabiegów. Odpowiedz Link Zgłoś