Gość: dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 16:20 Od dwóch lat cieprpię na zaburzenia jedzenia, najpierw anoreksja teraz bulimia.Czy którejś z Was też dotyczy ten problem?JAk radzicie sobie z napadami jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: BULMIA IP: 195.149.86.* 06.09.04, 18:59 ja bylam(?) chora i powiem Ci jedno. cisza, ukrywanie jest najgorszym wrogiem. ja sie przelamalam i powiedzialam o tym osobom bliskim i nie ma mysli by do tego wracac jak na razie. 3maj sie cieplutko, a jesli chcesz porozmawiac to daj nr gg lub mail a sie odezwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: BULMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 21:23 Dzięki za słowa otuchy mumakil@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: BULMIA IP: *.ramtel.com.pl 12.09.04, 10:13 Cześc mam bulimię od 7 lat. Na początku z napadami jedzenia nie radziłam sobie w rzaden sposób. Poprostu czułam się jak opętana. Późneij mialam przez rok terapię i zaczęłam stosować środki upokajające. Pomogło na chwilę. Moje życie się nagle skomplikowało. Mając 17 lat zaszłam w ciążę. Wtedy wogóle nie kontrolowałam bulimii. Miałąm napady nawet gdy gdzieś wyszłam. Jadłąm i rzygałam w publicznej toalecie. Byłam w ciąży więc ludzie myśleli, ze to przez to- poprostu źle się poczułam. Moja waga była skrajnie niska a brzuch skrajnie mały. Mimo to dziecko urodziłam całe i zdrowe ( choć też małe ). Teraz dalej jestem chora. Ale jakoś samo mi przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rika_ja Re: BULMIA 15.09.04, 20:30 zapraszam do nas forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23319 Odpowiedz Link Zgłoś