Dodaj do ulubionych

JAKA MASCIA WYLECZYC PARTNERA

IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 13:04
MAM ZPALENIE GRZYBICZE POCHWY(DROZDZAKI) ZARAZILAM PARTNERA JKA MASC ON MA
ZASTOSOWAC I CZY JEST ONA BEZ RECEPTY? JEZELI KTOS WIE LUB MIAL TAKI
PRZYPADEK PROSZE O KONSULTACJE
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: JAKA MASCIA WYLECZYC PARTNERA 10.09.04, 14:11
      A ty czym sie leczysz?
      Twoj lekarz powinien od razu cos partnerowi przepisac.
      • Gość: ela Re: JAKA MASCIA WYLECZYC PARTNERA IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 14:21
        Pewnie, bo będzie Cię zarażał i tak w kółko.

Przy mojej ostatniej grzyicy lekarz dał mi globulki i zalecił współżycie po
        nich, właśnie po to, by i męża przeleczyć.

• Gość: mmm12 Re: JAKA MASCIA WYLECZYC PARTNERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:30
          Mam pytanko czy jak miałaś grzybice to lekarz cię badał, bo jak ja powiedziałam
          że swędzi i piecze to lekarz powiedział że to pewnie będzie grzybica i nie
          badał tylko przepisał leki. Niestety po nich czułam się gorzej.
          • Gość: ela Re: JAKA MASCIA WYLECZYC PARTNERA IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 14:36
            To konował jakiś! Jak można nie zbadać pacjentki i wypisac leki "na oko"?
            • Gość: mmm12 Re: JAKA MASCIA WYLECZYC PARTNERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:38
              Też tak myślę dlatego więcej do niego nie pójde. Dzięki za odpowiedź.
    • Gość: ania29 Re: JAKA MASCIA WYLECZYC PARTNERA IP: 62.233.176.* 10.09.04, 14:35
      Mialam kiedys grzybicę pochwy i ginekolog przepisala mi tabletki
      dopochwowo "Clotrimazol" i do tego maśc jedną dla mnie ,a druga dla meza,żeby
      sobie smarowal wiadomo co smile.Nawet jak partner nie ma objawów grzybicy,to i
      tak powinien sie smarować.Tabletki sa na receptę,ale maśc wiem,ze można dostac
      bez recepty.
      • Gość: marta Re: JAKA MASCIA WYLECZYC PARTNERA IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 14:44
        jaka jest nazwa tej masci
        • Gość: aga Re: JAKA MASCIA WYLECZYC PARTNERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:55
          Są też doustne tabletki, które brałam prócz stosowania maści. Chyba dają lepsze
          rezulaty niż maści. Polskie nazywają się o ile dobrze pamiętam Flukonazol albo
          jakoś tak.
        • Gość: asia Re: JAKA MASCIA WYLECZYC PARTNERA IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.04, 14:57
          ta masc to Clotrimazol, w aptece kosztuje do 3 zlotych.

zreszta, ja juz sama nie wiem, co chwila slysze co innego o leczeniu partnera.
          ostatnio bylam u gina, w poczekalni czytalam sobie rozne ulotki, w ktorych bylo
          napisane, ze jesli partner nie ma zadnych objawow, to nie nalezy go leczec.
          zapytalam mojej pani doktor, powiedziala mi to samo, chociaz widziala przy
          badaniu, ze mialam tym razem wyjatkowo silny atak grzybkow. przepisala mi
          lekarstwo, w ulotce informacyjnej znowu pisali, ze partnera bez objawow leczyc
          nie trzeba.
          ale Clotrimazol mu nie zaszkodzi, mojemu tez sie kazalam posmarowac. pytal sie
          tylko, czy mu penisek od tego nie odpadnie. nie wiem czemu, ale faceci
          (przynajmniej ci, ktorych znam) maja straszna awersje przed jakimikolwiek
          lekami smile
          • Gość: asia do Eli IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.04, 15:00
            lekarz kazal Ci jeszcze z niedoleczona grzybica, z globulka w srodku, uprawiac
            seks, zeby meza podleczyc? czy moze cos zle zrozumialam?
            interesujaca metoda, ale seks chyba boli, jak sie ma grzybice?
            • Gość: ela Re: do Eli IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 15:04
              Dobrze zrozumiałaś. Z globulką w środku, z tym, ze czekaliśmy, aż sie dobrze
              rozpuści. Metoda okazała sie interesująca, skuteczna i przyjemna. Czy boli?
              Mnie nie bolałosmile
          • Gość: marta do asi IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 16:02
            dzieki serdeczne za informacje tak to ta masc bo sprawdzilam w internecie a co
            do chlopaka to moj napewno to ma odemnie bo czlonek jest zaczerwieniony i go
            troche swedzi sa widoczne zmiany na nim ,tylko ze moj lekarz nie pytal sie
            partnera a mi bylo wstyd pytac.
            • Gość: asia Re: do asi IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.04, 18:16
              aaa, jak ma takie objawy, to niech sie koniecznie smaruje. moja lekarka
              powiedziala, ze ja (nie moj chlopak) mam sie smarowac przez tydzien, trzy razy
              dziennie. podejrzewam, ze i dla niego bedzie to sensowny okres leczenia...
              wazne, zeby nie przestawac z kuracja od razu, jak objawy znikna, bo potem
              grzybki moga bardzo szybko wrocic.
              pozdrowiam!
              • Gość: pel Re IP: *.pwradio.pl 10.09.04, 18:27
                Clotrimazol to bardzo dobra masc, zawsze uzywam na grzybice
                ale dla partnera dostaje cos innego nie Clotrimazol tylko cos na "O"
                juz nie pamietamsmile ale mysle ze powinnas sie zapytac ginekologa o partnera to
                nic wstydliwego
                a jak nie bedzie chcial mu nic przepisac to zmien lekarza
                moj lekarz nawet nie pyta tylko odrazu mowi mi co ma urzywac partner i jak
                itd... w koncu od tego zalezy tez moje zdrowie a lekarz ma sie o nie troszcyc
                jak najlepiej potrafi....smile
                pozdrowienia
        • Gość: kasia838 Re: JAKA MASCIA WYLECZYC PARTNERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:18
          Clotrimazolum ok.3 zl.bez recepty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka