Gość: ewelina Re: OKRES PODCZAS BRANIA PIGULEK IP: *.icpnet.pl 20.09.04, 15:01 Witajcie. MAM pytanie do kobiet lub specjalistow w dziedzinie antykoncpecji. W czasie 7 dniowej przerwy występuje okres. Jezeli okres w czasie tej przerwy nie wystapi czy to oznacza ze jest sie w ciazy . chodzi mi o to, czy to ze wystapil u mnie okres w czasei 7 dniowej przerwy siwadczy o tym ,ze na pewno w ciazy nie jestem ? PBo przeciez wiadomo ,ze to nie jest normalny okres jak przy nie braniu tabletek anty. Prosze o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leska Re: OKRES PODCZAS BRANIA PIGULEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:13 moze swiadczyc o ciazy ale nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: OKRES PODCZAS BRANIA PIGULEK IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 20.09.04, 15:30 Jeśli tabletki stosujesz w sposób prawidłowy i w czasie przerwy masz okres to z pewnością nie jesteś w ciąży. Gdyby się jadnak zdarzyło tak, że podczas tych 7 dni nie dostajesz okresu to nie powinnaś rozpoczynać nastąpnego opakowania dopóki nie wykluczysz ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś