karolinach3 01.06.04, 09:36 za cztery dni powiesz "tak"!! bo chyba się nie rozmyślisz;) ?? cały czas trzymam za Ciebie kciuki i trochę zazdroszczę - kiedy to było u mnie - 7,5 roku temu ;) czekam na wieśći karola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynek13 Re: JUstynko!!!!!!!!!!! 05.06.04, 07:57 jej to juz dzis!!!!!!!!!!!!!! oszaleje z wrazenia, wczoraj na probie zaczelam sie tak smiac ze nie moglam przestac mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej Odpowiedz Link
justynek13 Re: JUstynko!!!!!!!!!!! 14.06.04, 15:00 no i jestem meżata!!!. Na chwile nawet zapomniałam o PCOS i tak zaplanowalam wyjazd w lipcu ze nie zrobie badan ktore zlecila mi moja gin. Ale chyba przezyje jeszcze miesiąc bez wiadomosci co tam z moimi hormonami. dzieki bogu humory OK. Straszne jest tylko to ciagle podgadywanie po ślubie o dzidzię. Skad moge wiedziec kiedy i czy wogole sie uda...:-( no ale coz mam zamiar zaczac proby w marcu jesli tylko wszytsko bedzie dobrze z jajnikami itp. A co tam u was slychac dziewczyny??? buziaki Odpowiedz Link
pco Re: JUstynko!!!!!!!!!!! 14.06.04, 23:45 Justynek13 - OOooogromniaste gratulacje!!!!! Ciesz sie chwila i nie marudz "czy sie uda???". Uda sie na pewno!!! A stare ciotki by nie byly starymi ciotkami gdyby sie nie podpytaly ;-) - cos na rodzaj tradycji hihihihi Odpowiedz Link
karolinach3 Re: JUstynko!!!!!!!!!!! 15.06.04, 08:28 No cześć Rybciu:) słuchaj mnie podpytują od prawie 8 lat, zaraz po ślubie, chociaż wychodzac za mąż mialam lat 18 i miałam zamiar studiowac;) taka rola starych ciotek;) podpytywanie i inne działania wywierające presję OLEWAMY!!! :) całusy Odpowiedz Link
so_nia Re: JUstynko!!!!!!!!!!! 15.06.04, 18:57 Gratuluje:) a juz niebawet mam nadzieje bede gratulowac ci ze bedziesz mama:) zycze z calego serca. ja dopiero sie dowiedzialaz ze jestem posiadaczka pco buuuuu Pozdrawiam Sonia Odpowiedz Link
karolinach3 Re: JUstynko!!!!!!!!!!! 16.06.04, 07:47 Soniu! z tym da się żyć - czasami nawet nie najgorzej;)przyznaję że czasem łapie się doły - bo wałeczków tłuszczu za dużo, bo na nogach szcześcina, bo włosy na głowie wypadaja ... ;) ale właśnie chyba po to jest to forum - można pomarudzić i zawsze ktoś pogłascze Cie po głowie;) witamy w naszym gronie! buziaki Odpowiedz Link
so_nia Re: JUstynko!!!!!!!!!!!+ dobry lekarz 16.06.04, 08:42 Dziękuje za milutkie przyjecie. Ja nie mam problemow z waga natomiast wloski owszem, natomiast chyba zaczela mi sie paranoja bo najmniejsza krostka jest dla mnie tragedia ze mnie tradzik dopadl( zaznaczam ze nigdy nie mialam problemow z cera). Coz wiecej bede robila wszystko zeby moc miec dzidzi tylko najpierw dobry lekarz ktory zna sie na rzeczy. Mieszkam w Warszawie moze ktoras z was ma namiar na jakiegos dobrego!!!!???? Buaziaki Sonia Odpowiedz Link
justynek13 Re: JUstynko!!!!!!!!!!!+ dobry lekarz 16.06.04, 13:28 czesc!!! witamy na poczatku to jest przerażające pcos ble fe itd, ale tak jak pisze karolinka da sie z tym zyc i mozna nawet czasem zapomniec o tym:-) Odpowiedz Link
karolinach3 Re: JUstynko!!!!!!!!!!! 16.06.04, 14:10 a wlasnie Justynko nie bylo zadnych fajnych szczegolów ze slubu!!!!! np czy bylo wesele i jakie, jaka byla sukienka, czy sie czasem nie potknelas w kluczowym momencie i czy sa jakies zmiany po slubie??;) Odpowiedz Link
justynek13 Re: JUstynko!!!!!!!!!!! 17.06.04, 12:54 ach , była burza i takie grzmoty w trakcie słów przysiegi, niesamowicie, zabawa tez sie udała, Karolcia wyslałam ci zdjecie:-) Odpowiedz Link