kamileczka4 27.10.04, 15:48 ALE CZY NA UMYTYCH RĘKACH NADAL MOGĄ PLEMNIKI PRZETRWAĆ GOTOWE DO ZAPŁODNIENIA??? PRZCIEZ TO NIE MOZLIWE ZEBY PRZETRWALY PRZEZ 7 DNI NA RECE PRAWDA??!?!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 27.10.04, 15:50 Nie, na ręce wyschną i zginą w ciągu 15 - 20 minut. Siedem dni mogą przeżyć w drogach rodnych kobiety, o ile jest tam płodny śluz. Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! 27.10.04, 15:52 Kobieto-nie błażnij sie , takie rzeczy powinnas wiedzie czanim zaczniesz się zabawiać z facetem. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.g Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! 27.10.04, 17:21 nie, no oczywiście, ze mogą. Nawet do 20dni i poprzez skórę potrafią przeniknąć do macicy i doprowadzic do zapłodnienia. Poprzez taką drogę najczęściej rodzą się bliźnięta. Gratuluję dzieci i wpółczuję głupoty, a jak masz czas by wypisywać dyrdymały na forum(to juz drugi wątek), to lepiej weź książkę i sie poucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:37 jezus maria, na pewno będą czarne!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neta 75 Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:44 Przepraszam że pytam,ale ta 4-ka na końcu twojego nicku to twój wiek?bo zadajesz pytana jakbyś była mniej więcej w takim przedziale wiekowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:44 Ratunku!! potrzebny dobry psychiatra dla tej kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
kamileczka4 Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! 27.10.04, 21:49 no prosze was nie nabijajcie sie tylko odpowiedzcie mi!!!niech ktoś wreszcie konkretnie mi napisze!!czy mozliwe by plemniki przetrwaly po umyciu rąk? nie, nie mam 14nastu lat. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:51 kamileczko a kiedy te rączki umyłaś po 7 dniach??? a czemu?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamileczka4 Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! 27.10.04, 21:55 coo???nie po siedmiu dniach!!! po dwóch godzinach gdy sperma znajdywala sie na mojej rece!! i ejslipotem bym dotknela ujscia do pochwy umytą reką moglam w etn spośób zajsc w ciąże?czy one umieraja po umyciu rąk?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:03 spox one padają na świeżym powietrzu a z wodą idą do morza... bez nerwów, jeśli nie pchałaś łapek zaraz po wytrysku w kierunku szparki to śpij kobieto spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewne Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! IP: *.autocom.pl 27.10.04, 23:31 Jesteś w ciąży na 100% !!! Nie czujesz jeszcze ruchów dzidziusia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Kamileczki Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:53 Ile ty masz dziecko latek.Bo z twoich wypowiedzi to jestes na etapie przedszkolaka Odpowiedz Link Zgłoś
usia1985 Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! 28.10.04, 00:28 jest to niemozliwe!!!!pytałam sie o to kiedys ginekologa i plemnik zeje w warunkach"normalnych""naszych" pare sekund a w pochwie zyje do paru godzin!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamia1 Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! 28.10.04, 08:02 Plemniki w pochwie żyją parę godzin w środowisku kwaśnym, jeśli nie ma tam śluzu owulacyjnego. Jeśli jest (ma odczyn zasadowy) - plemniki mogą przetrwać do tygodnia i mogą przez ten czas zachować zdolność do zapłodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! 28.10.04, 09:49 plemniki na dłoniach, sprzętach żyją kilkanaście minut i z minuty na minutę dramatycznie spada im żywotność i ruchliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka000 Re: WEJDŹCIE!PROSZĘ!! 28.10.04, 09:54 niewiedza niektórych dziewczyn w dzisiejszych czasach mnie osłabia! Odpowiedz Link Zgłoś