Gość: zosia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 22:13 Uprzejmie prosze o odpowiedz czy podczas przezywania orgazmu wystepuje u kobiety cos w rodzaju "wytrysku"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karola Re: orgazm? IP: *.austrotherm.com.pl 29.08.01, 07:49 Nie moge sie wypowiadac w imieniu wszystkich, ale u mnie cos takiego wystepuje. Ostatnio wpadlismy w poploch kiedy prezerwatywa od zewnatrz wygladala mniej wiecej tak jak wewnatrz...Nie byla uszkodzona a ja nie jestem w ciazy wiec wydzielina ta mogla pochodzic tylko ode mnie... Musze przyznac ze doznania tamtej nocy byly wyjatkowo mocne...)) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: orgazm? 31.08.01, 01:02 Tak właśnie moze być - czesto wydzielina zpochwy jest bardzo obfita i może jej towarzyszyć... wypływ surowiczej tresci z brodawek sutkowych. To wszystko swiadczy, że jest Pni wspaniałą , reagująca partnerką!MA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafka Re: orgazm? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 01.09.01, 00:05 hehe, Karola mielismy to samo )) oboje jestesmy krotkowidzami i sciagamy okluary do kochania sie bo sa niewygodne. myslelismy ze pekla tyle tego bylo, napedzila nam stracha ) ale racja, bylo super wtedy, ach! milych doznan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: orgazm? IP: 212.244.73.* 03.09.01, 14:58 U nas też czasami, kiedy jest na prawdę super, jest w pościeli bardzo mokro i to za moją sprawą, a nie mojego męża. Trapiło mnie to od dobrych kilku lat i dopiero Wasza dyskusja mnie uspokoiła. Co prawda ostatnio znaleźlismy sposób na to i kochamy się w wannie... Ale cieszę się, że to nie żadna przypadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: orgazm? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 15:46 Ja podczas przezywania ogromnej rozkoszy mam cos w rodzaju uplawow. To jest plyn ktory nieco przypomina mocz ale z pewnoscia nim nie jest. Czasem bywa go nawet sporo ale to zalezy od sily orgazmu Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: orgazm? IP: 100.0.0.* 06.11.01, 16:04 Mnie tez sie cos takiego zdarza, prawie zawsze sie soba " zalewam".Zeby kochac sie w wannie byloby nam trudno ( jest za mala, a my mamy troche tluszczyku na sobie),uzywamy kilka recznikow pod moja pupa.Moj chlopak bardzo sie tym podnieca,ja nie odczuwam zadnego skrepowania, moje orgazmy wrecz " fruwaja" po scianach,a i dla mnie dziala podniecajaco widok mokrego ode mnie chlopaka w czasie ,gdy go pieszcze. Fajnie,co? Niezwykly to dar, co mam.... Odpowiedz Link Zgłoś