pestka17 24.02.05, 17:06 Na jednej z warg wyczulam guzek. Czy to cos nienormalnego? Co z tym zrobic? Do jakiego lekarza sie zglosic? Pozdrawiam pestka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipa55 Re: guz na wargach sromowych 24.02.05, 17:07 pomyślmy... do jakiego lekarza? do ginekologa? Odpowiedz Link Zgłoś
maminia9 Re: guz na wargach sromowych 26.02.05, 17:49 Niedawno miałam podobny problem. Udałam się do swojego ginekologa, choć też nie wiedziałam czy to napewno słuszna decyja. Lekarz powiedział, że "złapołam wilka", co oznaczało, że trochę te rejony ciała podziębiłam i zebrała się ropka, która nie ma jak wyjść. Fachowo przebił zgrubienie, wszystko wyleciało i po dwóch godzinach nie było śladu. Ps Nic nie bolało. pa maminia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda20 Re: guz na wargach sromowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 18:51 Ja także to miałam, ale po tygodniu mi chyba zeszło, podobno to powstaje właśnie wtedy jak sobie przeziębisz...no a jeśli nie zejdzie to chyba do ginekologa... Odpowiedz Link Zgłoś