Dodaj do ulubionych

Dr. Rudźko ???

IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 06.04.05, 13:01
Ginekolog - Endokrynolog czy znacie ??? Proszę o opinie. Z góry dziękuje.
kasia smile pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 15:00
      Znam.Przyjmuja na Goclawiu.Chodzi Ci o pana czy o pania Rudzko?Oboje sa
      lekarzami o tej samej specjalizacji
      • katija1 Re: Dr. Rudźko ??? 06.04.05, 15:07
        ja chodziłam do pani Rudźko. już nie chodzę. średnio mi podpasowała. działała
        mechanicznie. bez szczególnego wywiadu, wypisanie recepty i do widzenia. nie
        zainteresowala sie nawet nadżerka, która miałam.
        • Gość: Kasia Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 06.04.05, 22:13
          Chodzi mi o Panią H.Rudźko.
          • Gość: Kasia Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 07.04.05, 10:08
            up
            • Gość: kinga Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:14
              Bylams u niej i u niego kilka lat temu-przestalam bo kolejki i opoznienia do
              wejscia do gabinetu mnie przerazaly.Kobieta dosyc mila,konkretna i nie mialam
              wrazenia,ze naciaga na nastepna wizyte.Pierwszy raz mialam z nimi kontakt 13
              lat temu kiedy otwierali swoja klinike i wtedy te kolejki byly tez spore.Wydaje
              mi sie ,ze to niezli lekarze
      • Gość: Kasia Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 10.04.05, 21:04
        up
    • Gość: asia Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 11.04.05, 20:48
      up.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka