Gość: kasia IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 06.04.05, 13:01 Ginekolog - Endokrynolog czy znacie ??? Proszę o opinie. Z góry dziękuje. kasia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 15:00 Znam.Przyjmuja na Goclawiu.Chodzi Ci o pana czy o pania Rudzko?Oboje sa lekarzami o tej samej specjalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Dr. Rudźko ??? 06.04.05, 15:07 ja chodziłam do pani Rudźko. już nie chodzę. średnio mi podpasowała. działała mechanicznie. bez szczególnego wywiadu, wypisanie recepty i do widzenia. nie zainteresowala sie nawet nadżerka, która miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 06.04.05, 22:13 Chodzi mi o Panią H.Rudźko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 07.04.05, 10:08 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:14 Bylams u niej i u niego kilka lat temu-przestalam bo kolejki i opoznienia do wejscia do gabinetu mnie przerazaly.Kobieta dosyc mila,konkretna i nie mialam wrazenia,ze naciaga na nastepna wizyte.Pierwszy raz mialam z nimi kontakt 13 lat temu kiedy otwierali swoja klinike i wtedy te kolejki byly tez spore.Wydaje mi sie ,ze to niezli lekarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 10.04.05, 21:04 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Dr. Rudźko ??? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 11.04.05, 20:48 up. Odpowiedz Link Zgłoś