Dodaj do ulubionych

Pytanie moze dziwne ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 00:10
Czy objawy (przypuszczalne) ciazy takie jak mdłosci,zawroty głowy,zmiany apetytu itp. są obecne tylko przed miesiaczka,która sie oczywiscie nie pojawia jeśli doszło do zapłodnienia , czy też znikają po terminie spodziewanej miesiaczki?
Obserwuj wątek
    • elutka_111 Re: Pytanie moze dziwne ... 02.08.05, 00:27
      Podobno mogą trwać nawet kilka tygodni, ale nie jestem pewna.
    • amwaw Re: Pytanie moze dziwne ... 02.08.05, 00:42
      Rzadko zdarza się, żeby opisywane objawy były już przed spodziewaną miesiączką-
      szczególnie zawroty głowy i zmiana apetytu- raczej to jest kwestia psychiki niż
      fizjologiismile Z "typowymi objawami"(mdłości, drażliwość piersi) jest bardzo
      różnie- jedni ich wogóle nie mają, innym szybko mija, a jeszcze innym-tak jak
      podają książki- do ok 12 tygodnia ciąży, ale żeby do terminu miesiączki?No, o
      takim expresowym przypadku( i wystąpienia i zaniknięcia) nie słyszałamsmile
      Pozdrawiam
    • lilith76 Re: Pytanie moze dziwne ... 02.08.05, 09:17
      takie objawy pojawiają się zazwyczaj już po terminie spodziewanej miesiączki i
      mogą trwać dniami, tygodniami, a nawet miesiącami.
      • Gość: ... Re: Pytanie moze dziwne ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:46
        Dzieki.Chodzi mi o to czy gdy sie juz pojawia to trwaja przez dłuższy cas czy po kilku tygodniach znikaja.
        • lilith76 Re: Pytanie moze dziwne ... 02.08.05, 14:04
          to chyba indywidualne - przy pewnym farcie moga pomęczyć króciutko, 1-2
          tygodnie albo może wcale ich nie być.
        • lilith76 Re: Pytanie moze dziwne ... 02.08.05, 14:05
          nie diagnozowałabym ciąży TYLKO w oparciu o te objawy, bo to trąci schizą
          ciążową.
    • Gość: ego Re: Pytanie moze dziwne ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.08.05, 16:39
      Ja właśnie teraz przed okresem miałam kosmiczne zaroty głowy przez bite dwa
      dni, do tego ogólne osłabienie, każda zmiana położenia błędnika w przestrzeni
      kończyła się łażeniem po ścianach. I co? Okres, który swym bólem przewyższył
      wszystkie wink A zaraz po poprzednim przez 1,5 tygodnia tak nadwrażliwe na dotyk
      sutki, że nawet najdelikatniejszy materiał sprawiał ból uncertain
      Z nami to jest różnie, więc myślę, że to indywidualna sprawa każdej z nas.

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka