Dodaj do ulubionych

Ginekolog w Warszawie za ok.50-60 zl - POMOZCIE!

25.08.05, 00:52
Witam,
Ja chce isc na przeglad do ginekologa, najprawdopodobniej nic mi nie jest.
Szkoda mi zatem wydawac duzo pieniedzy. Czy znacie jakiegos dobrego, lecz
niedrogiego ginekologa w Warszawie?? Ktory bierze ok 50-60 zl za wizyte??
Prosze pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: mis z okienka Re: Ginekolog w Warszawie za ok.50-60 zl - POMOZC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:40
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
      hm,
      ale wiesz oczywiście, ze do ginekologa powinno sie chodzic regularnie, a nie
      raz na jakis dłuższy czas, na przegląd
      • Gość: Ofelia1982 Mis z okienka.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:45
        Czesc Misiu z okienka. Dziekuje za link, ale biala liste ginekologow
        przeszperalam i tam nikt nie mowi o cenach..sa rekomendacje - dobre i zle, ale
        nie znalazlam nic o kosztach.. Bede wdzieczna za bardziej konkretne info.
        Dzieki!
    • lidek0 Re: Ginekolog w Warszawie za ok.50-60 zl - POMOZC 25.08.05, 08:07
      Na moim forum jest link do listy ginów sprawdzonych na NFZ czyli za darmo.
      • Gość: Ofelia1982 LIDEK0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:39
        Lidek0, czy mozesz podac mi dokladniejszy link?? bo weszlam na forum "Dla
        starajacych sie" i nie moge znalezc...Bede baaaaaaaaaaaardzo wdzieczna!!!
        • Gość: kaśka dr. Arkadiusz Tosiak IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 25.08.05, 11:07
          Polecam dr. Tosiaka, który przyjmuje w Rembertowie w Almedzie www.almed.ugo.pl.
          Wizyta kosztuje 60 zł. Jest naprawdę świetnym lekarzem, o czym swiadczą opinie
          dziewczyn na www.lekka.pl
    • Gość: natka110 IZIS na Chmielnej IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 25.08.05, 15:36
      w IZIS na Chmielnej zaplacilam 60 pln w zeslzym roku, potem nie
      bylam .Cytologia jesli pamietam ok 30 PLN, pani dr Elwira Jakubowska, jesli
      dobrze pamietam, mila, sympatyczna, w wieku ok 60 lat. Ja bym wolala do gina-
      faceta, ale musialam szybko i tylko ona w tym dniu przyjmowala. Generalnie
      wwyszlam zadowolona i dopieszczona, odpowiedziala na pytania, sama zbadal
      piersi, obgadalysmy ewentualna ciążę i i sposoby rozprawienia sie z moja
      nadżerka, i wszystko byulo OK.
      Polecam.
      • Gość: ann Re: IZIS na Chmielnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:32
        trudno mi w to uwierzyć. Ja mam zupełnie odmienne zdanie o pani Jakubowskiej.
        Myślę o ciąży, a mam problemy z grzybicą. Pani zamiast zająć się moimi
        konkretnymi problemami, to zrobiła mi wykład dlaczego nie powinnam mieć
        stosunków przerywanych, a zamiast tego stosować prezerwatywę. Nie pozwoliła
        sobie przerwać, a jak skończyła to nic więcej nie usłyszałam. Musiałam z niej
        wyciągać informację gdzie mam sobie zrobić cytologię ...
        Wkurzona jestem...
        • kwietniowe_cappuccino Re: IZIS na Chmielnej 19.12.05, 17:34
          zrobiła mi wykład dlaczego nie powinnam mieć
          > stosunków przerywanych, a zamiast tego stosować prezerwatywę

rozumiem, ze bardzo chcesz szybko zajść, a ona tego nie doceniła...
          • natka110 Re: IZIS na Chmielnej 20.12.05, 11:00
            No to nie wiem, ja sie dobrze cuzlam u tej pani, przedstawila mi caly plan, co
            i jak rbic zeby zajsc we wlasciwym momencie i zdrowo, ze np mialam najpierw
            wyleczyc nadzerke, bo w ciazy sie moze rozwinac wieksza, ale nie chciala jej
            wypalac, tylko powiedziala ze albo lekami, albo po porodzie, i ze powinnam
            schudnac to latwiej zjde, itp itd - i miala racje, bo moj tata gin mowi to
            samo, i Ginekologia po dyplomie pisze to samo, wiec... faktem jest, ze grube
            baby trudniej zachodza.
            I generalnie cytologie sama mi powidziala gdzie robic i kiedy, wiec dla mnie
            byla spoko. Zadzwonilam w srode wieczorem, ona mnie w czw rano przyjela.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka