Dodaj do ulubionych

pco i ciąża komu pomógł dr Dubrawski?

10.02.05, 12:41
Cześć PCO-owiczki! Ja też borykam się z tym problemem. Leczę się u dr
Dubrawskiego z Warszawy. Czy któraś z was zaszła w ciążę lecząc sie u niego?
Jeżeli coś o nim słyszeliście to dajcie znać. Będę bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • malina_wawa Re: pco i ciąża komu pomógł dr Dubrawski? 26.07.05, 15:30
      jesli jeszcze interesuje Cie odpowiedź:

Leczyła się u niego moja koleżanka, która miała też problemy z owulacja i
      długimi cyklami a teraz ma slicznego synka który ma już roczek.
      Szczerze mi go polecała, byłam narazie na 1 wizycie - uczucia mam mieszane ale
      podobno po 1-ej wizycie u niego to normalne. Narazie pije ziółka i daje sobie
      jeszcze miesiąc. Jak nie będzie efektu chyba wrócę do niego. Z tego co tu
      przeczytalam niektóre dziewczyny też go polecały.

Pozdrawiam
      • agakra Re: pco i ciąża komu pomógł dr Dubrawski? 26.07.05, 21:35
        ja sie u niego lecze, w ciaze zaszlam naturalnie, bez hormonow. Stosowalam diete
        Montignac i wrocilo mi jajeczkowanie. Teraz jestem w 25 tygodniu i mam problem z
        krzepnieciem krwi, Doktorek powiedzial, ze sobie z tym poradzimy, wlasnie robie
        kolejne badania. Doktor pare lat byl w Stanach i to widac, jest fachowcem i nie
        zostawia nie wyjasnionych spraw, drazy temat do konca, kosztuje to niezle, ale
        warto. Wyjasnia wszystko po kolei i na pacjentke przeznacza wiecej czasu niz
        inni ginekolodzy, dlatego zdarzaja sie poslizgi w kolejce. Ja mu ufam.
      • calineczka79 Re: pco i ciąża komu pomógł dr Dubrawski? 28.07.05, 21:23
        A według mnie to on jest przereklamowany i to mocno!!! Tak jak on to nie
        traktują nawet pacjentek w przychodniach państwowych :-/ A i to jego "leczenie"
        jest dość dyskusyjne :-/ Za tyle kasy oczekuję czegoś lepszego :-)

PS. A to że był w stanach o niczym nie świadczy - przynajmniej dla mnie!
        • agakra Re: pco i ciąża komu pomógł dr Dubrawski? 29.07.05, 13:51
          calineczka79 napisała:

> A według mnie to on jest przereklamowany i to mocno!!! Tak jak on to nie
          > traktują nawet pacjentek w przychodniach państwowych :-/ A i to
          jego "leczenie"
          >
          > jest dość dyskusyjne :-/ Za tyle kasy oczekuję czegoś lepszego :-)

>
          > PS. A to że był w stanach o niczym nie świadczy - przynajmniej dla mnie!

no widzisz. Uważam, że każdy powinien sam sobie dobierać lekarza a nie opierać
          się na opinii innych. Jest pół zadowolonych a drugie pół nie zadowolonych.
          Wiesz co, byłam u ginekologa w przychodni i wiecej nie pojde. Stwierdziła co
          prawda że mam pco, ale powiedziała, ze dzieci to raczej na pewno nie bede
          miala, nie powiedziala mi, że powinnam unikac weglowodanow to wtedy bede miala
          jajeczkowanie, a na moj lysy placek na glowie powiedziala, ze nic nie da sie
          zrobic. A Dubrawski wszystko mi wytłumaczyl, skad sie to bierze i przede
          wszystkim nie odebral mi nadzieji, powiedzial, ze moze byc trudno, ale na pewno
          sie uda. W Novum na przyklad robili wszystko w kierunku in vitro. A ja
          naturalnie zaszlam w ciaze.
      • ronka4 Re: pco i ciąża komu pomógł dr Dubrawski? 28.07.05, 22:27
        Ja też sie u niego leczę i uważam że jest specjalistą w swojej dziedzinie. Po
        pierwszej wizycie nie odniosłam złego wrażenia wręcz przeciwnie. Wszystko
        dokładnie mi wytłumaczył i byl miły.
    • cetka Re: pco i ciąża komu pomógł dr Dubrawski? 27.07.05, 20:44
      ja go bardzo NIE polecam:( niestety nie pomogl, a zaszkodzil.
    • goshka Re: pco i ciąża komu pomógł dr Dubrawski? 27.07.05, 23:33
      Witam,
      Moja siostra (tez z pco) zaszla u niego w ciaze, pomimo, ze twierdzil, ze jest
      nieplodna i ma cykle bezowoulacyjne i ze w danym miesiacu moze sie kochac bez
      zabezpieczenia, co tez uczynila i za 9 miesiecy zostala mama. Troche jej to
      skomplikowalo zycie, ale w ogolnym rozrachunku jest dobrze.
      Pozdrawiam,
      Goshka
      • cetka Re: pco i ciąża komu pomógł dr Dubrawski? 29.07.05, 17:33
        no wlasnie - moja kolezanka tez zostawila u niego szmat kasy, a zaszla w ciaze,
        jak jej kazal zrobic przerwe.
        • ela333 Re: pco i ciąża komu pomógł dr Dubrawski? 11.08.05, 21:09
          wiem, że on bierze za wizytę 140 zl, ale bardzo interesuje mnie, co on mówi na
          pierwszej wizycie? Każe zrobić wszystkie możliwe hormony i inne badania -
          oczywiście odplatnie- i każe pic ziólka? Jakie, napiszcie, może zaosczczędzę
          pierwsze 140 zl?
          • calineczka79 Re: pco i ciąża komu pomógł dr Dubrawski? 12.08.05, 10:20
            Wątpię żeby to coś dało :-/ I tak znajdzie coś czego jeszcze nie zrobiłaś albo
            co wg niego należy powtórzyć! Podczas 1 wizyty nie dowiedziałam się zupełnie
            niczego na swój temat za to na temat innych jego pacjentek sporo :-( głównie to
            że większość z nas to rozhisteryzowane baby którym może pomóc co najwyżej
            psychiatra!!!

PS. USG piersi i tarczycy robi na stojąco :-/ i po co się reklamować że robi
            się jakieś badania skoro nie ma się o tym pojęcia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka