IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:54
mam dosc obfite okresy,które trwaja (krwawienia) po ok.7 dni nawet.dzisiaj
jest 8 dzien i mam lekkie plamienie.ciemniejsze.co to mzoe byc?co to moze
oznaczac?współzyje od jakiegos miesiaca.nie krwawiłam przy stosunku
(przebicie błony),a to pierwszy okres po seksie...czy możliwe zeby to miało
jakis zwiazek?
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: plamienie 13.09.05, 10:44
      zawsze masz takie okresy? 7 dni obfitego krwawienia, czy 3-4 obfitego i reszta plamienie? jeśli to drugie to ok.
      jeśli to pierwsze, to na najbliższej wizycie wspomnij o tym ginekologowi - może taka twoja uroda, może to coś niepokojącego.
      • Gość: house of colours Re: plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:58
        jest tak,ze jakies 3 dni jest krwawienie obfite,a potem juz mnie obfite.
        • lilith76 Re: plamienie 13.09.05, 11:09
          ja mam podobnie, lekarz kręcił głową lekko niezadowolony, ale podobno taka po prostu uroda.
          aha - z wiekiem okres stał się krótszy i bardziej skąpy (teraz miewam 6 dni, z czego dwa to plamienia)
          • Gość: house of colours Re: plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:12
          • Gość: house of colours Re: plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:13
            no juz teraz (mam 20 lat) jest lepiej,ale jak byłam młodsza okres miaąłm
            strasznie obfity i to przez wiekszosc czasu.teraz jest juz ok.

tylko sie troche niepokoje tym plamieniem dzisiejszym,ale poczekam chyba
            jeszcze.mzoe za szybko panikuje.zreszta i tak na 29 mam wizyte...
            • lilith76 Re: plamienie 13.09.05, 11:18
              kiedy miałam 14-15 lat zadarzły mi się nawet 9-cio dniowe okresy smile
              nie martw się, z czasem wszystko się zmienia - skraca się okres, a w zamian przychodzi upierdliwy PMS wink
              • Gość: house of colours Re: plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:20
                smile spoko...czyli mam sie nie martwic tymi plamieniami...w ogole wkurzam sie,bo
                mam nieregularny okres..raz jest regularnie i wszystko cacy, a potem sie
                spoznia,a ja sie tylko niepotrzebnie denerwuje.

dzieki i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka