Dodaj do ulubionych

Skutki uboczne pigułek

IP: *.smstv.pl 16.06.06, 10:57
Biorę pigułki pierwszy raz. Jestem po 7 tabletce i prawie od początku zażywania mam dziwne bóle mięśniowe. Bolą mnie, jak po intensywnej gimnastyce, ręce i nogi. Czasem drętwieją dłonie, tzn. czuję takie mrowienie. Czy któraś z was spotkała się z takimi objawami? i jak długo to u Was trwało. Serdecznie dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: Skutki uboczne pigułek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:02
      Wszystkie możliwe skutki uboczne tabletek antykoncepcyjnych są opisane w ulotce
      dołączonej do opakowania. Powinnaś ją przeczytać dokładnie ponieważ znajduje
      się tam wiele bardzo przydatnych informacji. A drętwienia i mrowienia rąk mogą
      być skutkiem brania tabletek. Jeżeli te objawy będą się utrzymywały koniecznie
      udaj się do ginekologa który przepisał ci te tabletki i powiedz mu o tym.
    • Gość: Lena Re: Skutki uboczne pigułek IP: *.smstv.pl 16.06.06, 15:50
      Biorę Cilest, niestety w ulotce nie sa wymienione opisane przeze mnie objawy. Chciałam się tylko upewnić, czy nie są to niepokojące objawy, uniemożliwiające np. całkowite zażywanie tabletek. Oczywiście porozmawiam z lekarzem, ale chciałabym poznać też Wasze opinie. Dziękuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka