majuta 04.11.04, 08:08 Kto słyszał? Moja nieskomputeryzowana (są takie) koleżanka szuka, bo słyszała dobre rzeczy. Nie umiem jej doradzić. Ja mam duże problemy i potrzebuję duzego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intraday Re: dr Bielanów 26.11.04, 09:51 Chodziłam 8 lat. Dobry ale drogi. Jak dla mnie to troszke za mało rozmowny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: dr Bielanów 11.12.04, 20:04 Pracuje na Brochowie - jest dobry i jak na publiczny szpital i nfz bardzo delikatny A ja miałam szczęście i przyjmował mnie na oddział) Odpowiedz Link Zgłoś
monia052 Re: dr Bielanów 05.12.05, 12:37 Chodziłam do niego przez jakis czas. Baaardzo drogi, mało się przejmuje pancjentkami, raczej liczy forsę. Owszem, sympatyczny, przystojny, na powitanie podaje rękę i pięknie się uśmiecha - dla mnie to nie o to chodzi. Nie polecam. Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
necia100 Re: dr Bielanów 13.03.06, 13:42 Nie polecam ! Wydoił mnie z kasy z tym swoim uśmieszkiem i bez zmruzenia oka : ( .A z leczenia nici....Wogóle się nie interesował procesem leczenia ,ktory sam zaordynował i nawet nie starał się tego ukryć.Z pytaniami i na konkretne zabiegi np. USG dopochwowe - odsyłał do innych lekarzy - sam inkasował pieniązki.To mu niestety wychodzi najlepiej ...... Odpowiedz Link Zgłoś
neoaferatu Re: dr Bielanów 14.09.06, 12:56 Absolutnie nie polecam!!!Jak byłam u niego w szpitalu i błagałam żeby ratował moich synków przez 11 dni nic nie zrobił. Drugiej kobiecie zabił syna i córkę, chodziła do niego prywatnie - wszystko olewał. Ona oddała sprawę do prokuratury. Bielanów olewa pacjentów ale jest świetnym manipulatorem i udaje porządnego. Neo Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka256 Re: dr Bielanów 15.09.06, 12:31 Chodzę do niego ja, chodzi znajoma, jesteśmy zadowolone. Gadatliwy odpowiednio - na pytania odpowiada, ale nie za bardzo. No i jest raczej asekurancki i nad wszystkim się trzęsie - ale to w ciąży może i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lightny Re: dr Bielanów 17.01.07, 23:20 Ja tez nie pocelam mam takie samo wrazenie ze facet jest po prostu kasą fiskalną. Byłam dwa razy w ciązy - czułam sie jak dziura w serze. Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
mimq Re: dr Bielanów 03.02.07, 22:28 witam polecam bardzo. najlepszy lekarz ginekolog we wrocławiu. a jesli ktos uwaza go za kase fiskalna to niech sam najpierw spojrzy do portfela i zobaczy czy stac go na lekarza z najwyzszej polki... naprawde polecam - lepszego nie znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
gnieszkusia Re: dr Bielanów 01.06.07, 14:19 NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kRĘTACZ, ŁAKOMY NA PIENIĄDZE, PRZECIĘTNY LEKARZYNA O "UJMUJĄCYM UŚMIECHU. doprowadził moje dziecko do wylewu okołoporodowego Z dobrego żródła wiem że toczy się wobec niego postępowanie sądowe Odpowiedz Link Zgłoś
ania.76 Re: dr Bielanów 04.06.07, 13:55 lekarz z najwyższej półki?!?!?!? to jakiś żart, prawda?... potrafi się tylko głupkowato uśmiechać. Chodziłam do niego i bardzo tego załuję. Jest naprawdę beznadziejny. Może dla kogoś kto nie ma problemów ze swoim zdrowiem albo z ciążą jest ok, bo... nie musi leczyć, a jeśli musi, to lepiej dla pacjentki aby tego nie robił! Ma swoją prywatną klinikę, przymuje na akord, bardzo mierna wiedza, słabe kompetencje. I ten kretyński uśmieszek, fe. Byłam jego pacjentką przez 9 mies., w czasie porodu udał że mnie nie zna, w czasie ciąży zaniedbał ważne sygnały i objawy. Chodziłam bo wydawało mi się że skoro ordynator to musi być dobrym lekarzem, poza tym bardzo chciałam rodzić w szpitalu w którym pracuje. Strasznie pazerny, poza tym naprawdę słabiutki jako lekarz, odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś