Dodaj do ulubionych

dr Bielanów

04.11.04, 08:08
Kto słyszał? Moja nieskomputeryzowana (są takie) koleżanka szuka, bo słyszała
dobre rzeczy. Nie umiem jej doradzić. Ja mam duże problemy i potrzebuję
duzego lekarza.
Obserwuj wątek
    • intraday Re: dr Bielanów 26.11.04, 09:51
      Chodziłam 8 lat. Dobry ale drogi. Jak dla mnie to troszke za mało rozmowny.
      • ewencja Re: dr Bielanów 11.12.04, 20:04
        Pracuje na Brochowie - jest dobry i jak na publiczny szpital i nfz bardzo
        delikatnysmile A ja miałam szczęście i przyjmował mnie na oddziałsmile)
        • monia052 Re: dr Bielanów 05.12.05, 12:37
          Chodziłam do niego przez jakis czas. Baaardzo drogi, mało się przejmuje
          pancjentkami, raczej liczy forsę. Owszem, sympatyczny, przystojny, na powitanie
          podaje rękę i pięknie się uśmiecha - dla mnie to nie o to chodzi. Nie polecam.
          Aśka
          • necia100 Re: dr Bielanów 13.03.06, 13:42
            Nie polecam ! Wydoił mnie z kasy z tym swoim uśmieszkiem i bez zmruzenia
            oka : ( .A z leczenia nici....Wogóle się nie interesował procesem
            leczenia ,ktory sam zaordynował i nawet nie starał się tego ukryć.Z pytaniami i
            na konkretne zabiegi np. USG dopochwowe - odsyłał do innych lekarzy - sam
            inkasował pieniązki.To mu niestety wychodzi najlepiej ......
            • neoaferatu Re: dr Bielanów 14.09.06, 12:56
              Absolutnie nie polecam!!!Jak byłam u niego w szpitalu i błagałam żeby ratował
              moich synków przez 11 dni nic nie zrobił. Drugiej kobiecie zabił syna i córkę,
              chodziła do niego prywatnie - wszystko olewał. Ona oddała sprawę do prokuratury.
              Bielanów olewa pacjentów ale jest świetnym manipulatorem i udaje porządnego.

Neo
    • ksiezniczka256 Re: dr Bielanów 15.09.06, 12:31
      Chodzę do niego ja, chodzi znajoma, jesteśmy zadowolone. Gadatliwy odpowiednio -
      na pytania odpowiada, ale nie za bardzo. No i jest raczej asekurancki i nad
      wszystkim się trzęsie - ale to w ciąży może i lepiej.
      • lightny Re: dr Bielanów 17.01.07, 23:20
        Ja tez nie pocelam mam takie samo wrazenie ze facet jest po prostu kasą
        fiskalną.
        Byłam dwa razy w ciązy - czułam sie jak dziura w serze.

Pozdrawiam

D.
    • mimq Re: dr Bielanów 03.02.07, 22:28
      witam
      polecam bardzo. najlepszy lekarz ginekolog we wrocławiu. a jesli ktos uwaza go
      za kase fiskalna to niech sam najpierw spojrzy do portfela i zobaczy czy stac
      go na lekarza z najwyzszej polki... naprawde polecam - lepszego nie znajdziecie
    • gnieszkusia Re: dr Bielanów 01.06.07, 14:19
      NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kRĘTACZ, ŁAKOMY NA PIENIĄDZE, PRZECIĘTNY
      LEKARZYNA O "UJMUJĄCYM UŚMIECHU. doprowadził moje dziecko do wylewu
      okołoporodowego Z dobrego żródła wiem że toczy się wobec niego postępowanie sądowe
      • ania.76 Re: dr Bielanów 04.06.07, 13:55
        lekarz z najwyższej półki?!?!?!? to jakiś żart, prawda?...
        potrafi się tylko głupkowato uśmiechać. Chodziłam do niego i bardzo tego załuję.
        Jest naprawdę beznadziejny. Może dla kogoś kto nie ma problemów ze swoim
        zdrowiem albo z ciążą jest ok, bo... nie musi leczyć, a jeśli musi, to lepiej
        dla pacjentki aby tego nie robił! Ma swoją prywatną klinikę, przymuje na akord,
        bardzo mierna wiedza, słabe kompetencje. I ten kretyński uśmieszek, fe.
        Byłam jego pacjentką przez 9 mies., w czasie porodu udał że mnie nie zna, w
        czasie ciąży zaniedbał ważne sygnały i objawy. Chodziłam bo wydawało mi się że
        skoro ordynator to musi być dobrym lekarzem, poza tym bardzo chciałam rodzić w
        szpitalu w którym pracuje. Strasznie pazerny, poza tym naprawdę słabiutki jako
        lekarz, odradzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka