Gość: ona IP: *.crowley.pl 28.07.06, 20:35 od jakiegoś czasu w dolnych częsciach brzucha odczuwam pulsowanie. jak przyłoże ręke czuje jak bym trzymała reke na sercu. co moze byc tego powodem? czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaaa Re: Wazne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:50 przepuklina??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wazne pytanie IP: *.netair.pl 30.07.06, 20:55 Najprawdopodobniej jestes osoba szczupla i po prostu czujesz tetno na aorcie brzusznej. A jesli jestes osoba bardziej przy kosci, masz juz troche wiosen za soba, chorujesz na nadcisnienie, cukrzyce, i/lub masz nieprawidlowy profil lipidowy to calkiem mozliwe ze rozwija Ci sie tetniak aorty brzusznej - radze jak najszybciej skontrolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
agata035 Re: Wazne pytanie 30.07.06, 21:13 Ja takie pulsowanie odczuwam po środku, między mostkiem a pępkiem. Nic złego. Właśnie tak jak moja poprzedniczka napisała - jesteśmy słabo obtłuszczone..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja Re: Wazne pytanie IP: 195.187.47.* 31.07.06, 13:14 to się nazywa tętnienie lekarz mi tak powiedział, jestem szczupłą osobą ty pewniw też nic się nie martw to normalne) Odpowiedz Link Zgłoś