Gość: xyz IP: *.aster.pl 18.08.06, 13:38 który z tych leków jest lepszy? nie chodzi mi o postać, wiem ,że urosept to pastylki, urogran to granulat, różnią się składem. który jest mocniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalina Re: urogran czy urosept IP: 195.116.116.* 18.08.06, 14:25 Urogran jadłam tylko raz, bardzo niewygodne w użyciu wolę już wypić urosan(chyba taka jest nazwa ziół do picia) aczkolwiek tez nie jest smaczny i połknąć przy tym urosept. Myslę, że urosept jest mocniejszy, pani doktor kazała mi kiedyś jeśc urosept nie wspomiała o urogranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: urogran czy urosept IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:28 urosept jest lepszy i szybciej dziala, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: urogran czy urosept IP: *.aster.pl 18.08.06, 14:55 dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: urogran czy urosept IP: *.chomiczowka.waw.pl 18.08.06, 22:35 Urosept w ogóle mi nie pomaga natomiast urogran bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finezja Re: urogran czy urosept IP: *.chello.pl 19.08.06, 17:17 Po urogranie mam wymioty a urosept mi pomaga bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: urogran czy urosept IP: *.aster.pl 19.08.06, 17:30 dobra, kupiłam urosept, zobacze jak działa dziękuje za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś